2777
2789
عنوان

وسوسه شدمممم

265 بازدید | 6 پست

اقااااا من الان تست ورودی پزشکی ایتالیا که میشه imat رو زدم واسه سال ۲۰۱۶ البته بدون خوندن منابع و با اطلاعات خودم ۷۰ درصدش رو درست زدم از طرفی پذیرش گرفتم برای یکی از دانشگاه های آلمان رشته خودم ایمونولوژی بنظرتون اگر بشینم منابع این ازمون پزشکی ایتالیا رو بخونم ریسکه و ممکنه قبول نشم؟ یا همون ایمونو رو برم گیج شدممممم😐😐😭😭

امضا چی ؟ مگه من سلبریتیم ؟ 

ایمونوژی چیه به چی مربوط میشه 

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایمونوژی چیه به چی مربوط میشه 

ایمونولوژی هم مربوطه تقریبا به پزشکی 

تو ایمونو صرفا سیستم ایمنی و ایمنی بدن مطالعه میشه مثل سلولای خونی و سلولای ایمنی بدن ساخت واکسن ها سرطان بیماری های سیستم ایمنی و ...

ایمونولوژی هم مربوطه تقریبا به پزشکی  تو ایمونو صرفا سیستم ایمنی و ایمنی بدن مطالعه میشه مثل س ...

واووو خیلی ام عالی 😍

این آزمونی که میگید نمیدونم چیه ولی اگه قبول نشید چی

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        
واووو خیلی ام عالی 😍 این آزمونی که میگید نمیدونم چیه ولی اگه قبول نشید چی

از همین میترسم ، میترسم اونو ول کنم اینم قبول نشم 🤦🏼‍♀️کاش اونموقع که سنم پایینتر بود میدونستم ایتالیا آزمونش اینه از اول همینو روش وقت میذاشتم