اقااااا من الان تست ورودی پزشکی ایتالیا که میشه imat رو زدم واسه سال ۲۰۱۶ البته بدون خوندن منابع و با اطلاعات خودم ۷۰ درصدش رو درست زدم از طرفی پذیرش گرفتم برای یکی از دانشگاه های آلمان رشته خودم ایمونولوژی بنظرتون اگر بشینم منابع این ازمون پزشکی ایتالیا رو بخونم ریسکه و ممکنه قبول نشم؟ یا همون ایمونو رو برم گیج شدممممم😐😐😭😭
شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭
ایمونولوژی هم مربوطه تقریبا به پزشکی تو ایمونو صرفا سیستم ایمنی و ایمنی بدن مطالعه میشه مثل س ...
واووو خیلی ام عالی 😍
این آزمونی که میگید نمیدونم چیه ولی اگه قبول نشید چی
شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭