2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت😍

285 بازدید | 42 پست

بچه ها چند درصد سونو ان تی برا تعیین جنسیت ملتبره؟ من سر بچه اولم برا آنومالی بهم گفتن. امکانش هست اشتباه باشه؟ 

بچه اولم پسره 

دلم میخاست دومی اول سالم باشه بعد دختر باشه😥امروز گفت پسره. 

ولی شکرش 

پسر معمولا دقیق تر میگن به نظرم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر دخترم تا ۷ ماهگی میگفتن پسره ۷ ماهگی گفتن دختره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

عکس بذار تاحدس بزنیم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
یعنی امکانش هست!  چون برا بچه اولم واسه ان تی دکتر گفت برا جنسیت زوده آنومالی بهت میگم

اره احتمالش هست خطا باشه

نی نی من پسره تو ان تی تشخیص ندادن با اینکه میگن پسر زود معلوم مبشع

سر دخترم تا ۷ ماهگی میگفتن پسره ۷ ماهگی گفتن دختره

یا خدا😍😍😍یعنی میشه برا منم اینطور بشه. 

بخدا ناشکری نمیکنم ولی از بچگی دلم میخاست یه روزی دختر داشته باشم که خدا انگار منو لایق دختر داشتن نمیدونه🥹