2777
2789

لطفا دعوا راه نندازید ولی میخوام واقعا برام روشن شه همتون مسلما ب بلوغ فکری رسیدید پس میتونیم با صحبت کردن ب روش درست عقاید و بیان کنیم 💛 تا نیازی ب صدا زدن نی نی یار ها نباشه 

آیا واقعا نیازه مجتهد داشتن یا اینک ب قبولوندن؟ 

چرا ت این عصر تکنولوژی ب جای اینک سوال های دینی رو از فضای مجازی بپرسیم یا اینک حتی اگ مشکل شد ب یکی از همین ها زنگ بزنیم و فقط سوال و بپرسیم و راهنمایی بگیریم باید ی نفر خاص مجتهد ما باشه؟ 

یه سوال دیگ اهل سنت هم مث ما مجتهد دارن؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ما نداريم اين جريان رو 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باید همه چی تو قرآن باشه خوب جواب یه سری مسایل رو مجتهدا از احادیث و روایات استخراج میکنن و میگن علمشو دارن حالا شما قبول نداری دلیل نمیشه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

مثل اینکه بگی چرا مریض میشید میرید پیش پزشک ؟خوب برید خودتون درمان کنید یا از یکی دیگه بپرسید 

بله اهل سنت هم دارن،،در مورد سوالت واقعا فکر می‌کنی اینجا جواب قانع کننده و دقیق بهت میدن بهتره از م ...

خير ندارن🙄

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
مثل اینکه بگی چرا مریض میشید میرید پیش پزشک ؟خوب برید خودتون درمان کنید یا از یکی دیگه بپرسید 

خو عزیزم پیش ی پزشک مخصوص ک همیشه نمیریم 

ولی مجتهد همیشگیه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
خو عزیزم پیش ی پزشک مخصوص ک همیشه نمیریم  ولی مجتهد همیشگیه

من به طور مثال گفتم منظورم داشتن علم هست

مسخرم نکنید سوال کردم معنی مجتهد چیه

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

شما خودتون عقل دارین اگر کاری درست باشه خودتون بهش میرسید 

در ضمن اگر رو مباحث دینی حساسین بنظرم همون قرآن کافیه با سرچ میتونید آیه مورد نظر و پیدا کنید تا کسی که بنده خداست و ب اندازه ما حق اشتباه داره 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 

اسی یکی ده سال پزشکی میخونه میشه دکتر متخصص.یکی چند سال میخونه میشه مهندس معمار.یکی هم مثل یه مجتهد سی چهل سال میخونه میشه عالم دین.همونطور که مریض میشی میری دکتر.خونه ساختنی میری پیش مهندس معمار.وقتی توی دینت سوالی برات پیش میاد برو پیش یه مجتهد واز اون بپرس.چرا یه چیز ساده درکش اینقدر سخته