2777
2789
عنوان

بچه ها من رلم خوشگله بعدش....

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 31 پست

وای منم ی خواستگار خیلی خیلی خوشگلِ جذاب داشتم، انقد خوشگل بود ردش کردم 😐😶گفتم این ک از من قشنگ تره، من میشم شوهرش 😶😶😐🥲😂💔

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂الان چ کنم  بهش تازه گفتم تو باید عشقت هم چشماش مث خودت باشه

اره اره بگو تا حسابی هواییش کنیییی...

دختر هرچی از خودت بیشتر تعریف کنی بیشتر جذبت میشه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

بابا کی میخواید یاد بگیرید وقتی ازخوشگلی خودتون یا بقیه حرف میزنید باید عکس بذارید واسه اثبات😏😂

باشد که ایمان بیاورید ب حرفم

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭

عزیزم همه چیز توی فکر توعه لطفاً روی خودت کار کن 

خودتو دوست داشتن باش 

ب خودت جلوی آینه چیزای قشنگ بگو 

بنظرم رابطه تم کات نکن اینم بدون وقتی رو اعتماد ب نفست کار نکنی الان سر این قضیه ن فردا سر یچی دیگ بهم میزنید 

هیشکی دوست نداره با آدم بی اعتماد بنفس رل باشه 

بخودددددت بیاااااا دخترررر مطمعنم ک زیبایی ولی داری کم لطفی می‌کنی 

نزار این افکار رو رابطتت اثر بزاره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

خب باشه بده خوش شانس باشی خیلی از مردا از زناشون خوش چهره ترن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
بابا کی میخواید یاد بگیرید وقتی ازخوشگلی خودتون یا بقیه حرف میزنید باید عکس بذارید واسه اثبات😏😂 ب ...

😂😂😂هععییی کاش از خوشگلی خودم میگفتم ولی ندارم ک 

☹ولی ن مطمئن باش خوشگله همه میگن

وای نگوووووو ببین مردا اصن بگیر نیستن وقتی ازت خواستگاری کرده یعنی خیلی تو چشمش زیبا اومدی

یعنی تورو مادر بچه هاش تصور کرده 

یعنی با انتخاب تو چشم رو از تو خوشگلتراش بسته 

مردا انقد گیجن تا خودت نندازی شون توخط اصن متوجه یسری ایرادات نمیشن هیچوقت از خودت ایراد نگیر جلوش الکی چاخان پاخانم کن بگو وای چقد خوبممم چقد خوشگلم رفتم فلان جا همه از اونجام تعریف کردن 

الان اولشه ببینه غیر مستقیم با خودت حال نمیکنی پسفردا میبینی اونم تو روت میزنه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ای خدااا دختر تو دیوااانه ایییییی😐😐😐😐😂😂😂بابا بچسبش بیخیال این حرفا

خدا بده شانس هعی😐💔

💌