2777
2789
عنوان

عکس من😁

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 88 پست
تو یه دختر شاد و سلامت و زیبایی... مهربون و خوش قلبی، خیلی اهل رودرواسی( رودر بایستی) هستی، سنت هم ۱ ...

خیلی ممنونم😍تو چیزایی که مهم و سرنوشت ساز نیست رودربایسی میکنم ولی چیزای مهم نه

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چهره آرومی داری کمتر از سنت نشون میدی زیبا و نجیبی❤

خیلی ممنونم😍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
خوشگل و نچرال😍😍

خیلی ممنون خواهری😁🌸

اسی بذااا 

گذاشتم عزیز

2790
2778
2791
2779
2792