2777
2789
عنوان

عکس من😁

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 88 پست
دانشجوی کارشناسی هستی واقعا؟

بله

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شماهم مثه من با دیدن چهره های فابریک و معصوم  کیف میکنید ؟ استارتر عالی هستی همین قدر ساده و ج ...

خیلی ممنونم😍بله حتما همینجوری ادامه میدم😁

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

تو یه دختر شاد و سلامت و زیبایی... مهربون و خوش قلبی، خیلی اهل رودرواسی( رودر بایستی) هستی، سنت هم ۱۶، ۱۷ بهت میخوره

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

خیلی ممنونم😍بله حتما همینجوری ادامه میدم😁

افرین .عاقبت به خیر شی❤

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

بچه ها پاک کردم که زمانش نگذره،یکم دیگه دوباره میذارم

ماهی  معلومه از اون دخترهایی شلوغی عزیرم

خیلی ممنونم😍شلوغ از چه نظر؟برعکس خیلی آرومم فقط باآدمایی که دوسشون دارم زیاد حرف میزنم😁

2790
2778
2791
2779
2792