2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک بیبی کرمت میگی راضیی؟ 

اره برای روزانه عالیه سه بار سفارش دادم 

بی بی کرم ساین اسکین

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
نو بدون آرایش فقط یه ضد آفتاب اونم بیرنگ  نیازی به آرایش ندارم البته خیلی به خودم میرسم

مثلا چیکار میکنی برای رسیدن به خودت؟ منم میخوام از این ب بعد بیشتر از قبل ب خودم برسم و به روز بشم حس می کنم نسبت ب الان یکم عقبم

دقت کردین خط چشمو دیگ پرنگ نمیکشن چیه کمرنگشو میزنن؟ 

با مداد قهویی میکشن یا اینکه بِلِند میکنن خط چشمو محو میشه

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
مثلا چیکار میکنی برای رسیدن به خودت؟ منم میخوام از این ب بعد بیشتر از قبل ب خودم برسم و به روز بشم ح ...

خوب غذا میخورم خوب میخوابم ورزش میکنم روتین پوستی صبح و شب دارم روتین مو و روغن تراپی دارم ماهی یکبار حمام برگ گل میرم از ماسک های خونگی استفاده میکنم حلزون تراپی میرم دوهفته یکبار ماساژ درمانی میرم فیشال میرم پوستم صافه مثل آینه نرم تازگیا زالو درمانی کردم شفاف هم شده بهترین لباس ها رو میپوشم بهترین برند عطر ولی آرایش نه چون هم پوستمو خراب میکنه هم برای سن من مناسب نیست 

۲۴ نه بیکنی تنته 

منم۲۷سالمه، عاشق متساژم واقعا از یدن درد گاهی ب خودم میپیچم ولی روم نمیشه چون بدنم اصلا با بقیه فرق داره بقیه کلا سفیدن یا سبزن یا گندمی بالاخره چند رنگ نیستن، شاسد بیکینی زیر بغل یا زانو فرق کنه یکممم ولی من کلا سر تا پام فرق داره، مثلا دستام یه رنگه بعد سینم ی رنگ بعد شکمم و کمرم ی رنگ پاهامم طرف باسن تیرگیش بیشتره همین باعث میشه خجالت بکشم برم ماستژ اما واقعا نیازمه

منم۲۷سالمه، عاشق متساژم واقعا از یدن درد گاهی ب خودم میپیچم ولی روم نمیشه چون بدنم اصلا با بقیه فرق ...

اشکالی نداره من اینجوری زیاد دیدم طبیعیه شما میتونی یکم با استفاده از ماسک های مخصوص هر ناحیه هم رنگ تر کنیشون یا کلا سولار کنی اگر خیلی اذیتی 

اشکالی نداره من اینجوری زیاد دیدم طبیعیه شما میتونی یکم با استفاده از ماسک های مخصوص هر ناحیه هم رنگ ...

یعنی تیره کنم؟ وای بدم میاد تیره سعی می کنم روشن بشم، بعد حمام روغن میزنم تا پوستم شفاف باشه و خشک نشه

یعنی تیره کنم؟ وای بدم میاد تیره سعی می کنم روشن بشم، بعد حمام روغن میزنم تا پوستم شفاف باشه و خشک ن ...

اهوم منم بدم میاد 

ولی برای هم رنگ شدن خوبه

اگر میخوای روشن بشه حمام شیر خیلی خوبه