2777
2789
عنوان

ازمایش خون

91 بازدید | 8 پست

دوستان من امروز ازمایش خون دادم موعد پریودم نمیدونم کی هست اخرین بار ۷ابان پریود شدم پریودام بهم ریختس 

خیلی ناراحتم جوابش منفی شده ولی من علایم دارم

نمیدونم واقعا درسته یا ن

لطفا تاپیک قبلم بخونین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اخرین پریودیم ۱۷ مهر بوده تا روز دوشنبه ک ۱۴ روز تاخیر داشتم  همه بیبی چک ها و حتی ازمایش منفی بود رفتم دکتر امپول پروژسترون زدم ولی هنوز خبری نشده نمیدونم چرا پریود نمیشم من بچه نمیخوام 

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...

عزیزم ماه های اول اقدام میگن رحم داره خودشو آماده میکنه

احتمالا برای همینه که علائم داری

ببین از صمیم قلبم آرزو میکنم باردارباشی و چون آز منفیه بعید میدونم

منم ماه دومه اقدامم ۲۰ روز از موعدم گذشت نشدم تمام علائم بارداریو داشتم،هم سونو دادم هم دوبار آزمایش،سرآخر آمپول پروژسترون داد دکتر