2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت خیلی بد سلیقه ای😐💔+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 69 پست
نامزدت چندسالشه؟

22 سالشه دانشجوعه هنوز سربازی نرفته خانوادم قبول نکردن رسمیش کنیم گفت هروقت درسش تموم شد رفت سربازی بیاد😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرض کن یه تی شرت چرت بپوشه نمیگی این چیه 

اره نظرمو مطرح میکنم ولی مودبانه و اینکه یکبتر میگم وقتی سلیقه اش اینه چی بگم

بگو برو سربازی مرد شو بیا بعد طبق سلیقت میپوشم اونم شااااید😁

من عمرا به سلیقه اون بپوشم😂😂😂

22 سالشه دانشجوعه هنوز سربازی نرفته خانوادم قبول نکردن رسمیش کنیم گفت هروقت درسش تموم شد رفت سربازی ...

ینی میخوای سه یاچهارسال ازعمرتوپای یه دوستی بزاری تازع بدش نامزدکنی حیف عمرت نیس

ینی میخوای سه یاچهارسال ازعمرتوپای یه دوستی بزاری تازع بدش نامزدکنی حیف عمرت نیس

دوس دارم خب😕 درسمم که جای خود داره

خب سلیقش سلیقم نیست😂😂😂😂

عزییییزم.. حالا دوستانه بهت بگم از همین الان ک فعلا دوستین ازش نظر نخا چ بسا ک سلیقش باب میلتم نیس.. 

و اینکههههه..... 

تمرکزت رو بذار فقط روی درس  رشد و موفقیتت.. زیاد درگیرش نشو.. حالا تا درسش تموم بشه بره سربازی بیاد کار پیداکنه هزاران اتفاق میفته و زمان زیادی مونده.. نمیگم فراموشش کن ن اصلا.. میگم ک فقط اینده درسی خودتو باارزشتر بدون💗

عزییییزم.. حالا دوستانه بهت بگم از همین الان ک فعلا دوستین ازش نظر نخا چ بسا ک سلیقش باب میلتم نیس.. ...

درسته عزیزم ممنونم❤✨