narges036 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 117 عنوان غده لنفاوی 193 بازدید | 11 پست سلام مامان های مهربون کسی هست بچش مشکل غده لنفاوی داشته باشه بعد موندگار شده باشه😔 1401/09/02 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssssetareh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 3162 همون که غده در میاد باید جراحی کنی؟ میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید شاید منم به ارزوم رسیدم💜🌸🥺
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12581 پسر منم داره، تاپیکاتو خوندم عین منی، من دیگه روانی شدم میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
دلساااااا عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 4032 پسر منم داره، تاپیکاتو خوندم عین منی، من دیگه روانی شدم سلام بچه ها میشه بگید چیکار میکنید؟توی کشاله ران هم دارن؟؟منم دیگه دارم دیوونه میشم
دلساااااا عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 4032 پسر منم داره، تاپیکاتو خوندم عین منی، من دیگه روانی شدم سلام پسر شماهم تورم غده لنفاوی داره؟؟دختر من داره نگرانم
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12581 سلام پسر شماهم تورم غده لنفاوی داره؟؟دختر من داره نگرانم سلام عزیزم، نگران نباش من تا مرز جنون رفتم و آخرشم فهمیدم عادیه تو بعضی بچه ها میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
دلساااااا عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 4032 سلام عزیزم، نگران نباش من تا مرز جنون رفتم و آخرشم فهمیدم عادیه تو بعضی بچه ها من میخوام ببرم سونو طحال فکر میکنم سونو اخریه یکم بزرگتر شده بود. خیلی نا آرومم بخدا دیوونه دارم میشم ۸ ماهی میشه یا لنفاوی ها بزرگترمیشن یا ثابتن اصلا کوچیک نشدن شما چکارایی کردی؟؟
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12581 من میخوام ببرم سونو طحال فکر میکنم سونو اخریه یکم بزرگتر شده بود. خیلی نا آرومم بخدا دیوونه دارم میش ... دکتر چی میگه؟ من بردمش دکتر گفت تو بعضی بچه ها عادیه پشت گوش یا شکم یا ران، کجاس مال بچه شما؟ میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
دلساااااا عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 4032 دکتر چی میگه؟ من بردمش دکتر گفت تو بعضی بچه ها عادیه پشت گوش یا شکم یا ران، کجاس مال بچه شما؟ کشاله ران گلو همینایی که شما نوشتی.سونوهم دادی؟؟اندازشون چقدره؟؟خب وقتی از بین نمیره چی؟اندازش گوجیک نمیشه ثابته یا بزرگتر میشه اینم گفتی؟
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12581 کشاله ران گلو همینایی که شما نوشتی.سونوهم دادی؟؟اندازشون چقدره؟؟خب وقتی از بین نمیره چی؟اندازش گوجیک ... مال پسر من پشت گوشش بود اندازه نخود، دکتر گفت اگه دوست داشتی سونو بده ولی من ندادم، بعد از حدود ۱سال ناپدید شد و الانم گردنش پر شده اندازه عدس میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
سامیارکوچولو عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 12581 کشاله ران گلو همینایی که شما نوشتی.سونوهم دادی؟؟اندازشون چقدره؟؟خب وقتی از بین نمیره چی؟اندازش گوجیک ... گفت که ولش کن بی اهمیت باش،ولی اگه بزرگتر شد بیارش میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤