2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر منم داره، تاپیکاتو خوندم عین منی، من دیگه روانی شدم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
سلام پسر شماهم تورم غده لنفاوی داره؟؟دختر من داره نگرانم

سلام عزیزم، نگران نباش من تا مرز جنون رفتم و آخرشم فهمیدم عادیه تو بعضی بچه ها

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
سلام عزیزم، نگران نباش من تا مرز جنون رفتم و آخرشم فهمیدم عادیه تو بعضی بچه ها

من میخوام ببرم سونو طحال فکر میکنم سونو اخریه یکم بزرگتر شده بود. خیلی نا آرومم بخدا دیوونه دارم میشم ۸ ماهی میشه یا لنفاوی ها بزرگترمیشن یا ثابتن اصلا کوچیک نشدن شما چکارایی کردی؟؟

من میخوام ببرم سونو طحال فکر میکنم سونو اخریه یکم بزرگتر شده بود. خیلی نا آرومم بخدا دیوونه دارم میش ...

دکتر چی میگه؟ من بردمش دکتر گفت تو بعضی بچه ها عادیه پشت گوش یا شکم یا ران، کجاس مال بچه شما؟

دکتر چی میگه؟ من بردمش دکتر گفت تو بعضی بچه ها عادیه پشت گوش یا شکم یا ران، کجاس مال بچه شما؟

کشاله ران گلو همینایی که شما نوشتی.سونوهم دادی؟؟اندازشون چقدره؟؟خب وقتی از بین نمیره چی؟اندازش گوجیک نمیشه ثابته یا بزرگتر میشه اینم گفتی؟

کشاله ران گلو همینایی که شما نوشتی.سونوهم دادی؟؟اندازشون چقدره؟؟خب وقتی از بین نمیره چی؟اندازش گوجیک ...

مال پسر من پشت گوشش بود اندازه نخود، دکتر گفت اگه دوست داشتی سونو بده ولی من ندادم، بعد از حدود ۱سال ناپدید شد و الانم گردنش پر شده اندازه عدس

کشاله ران گلو همینایی که شما نوشتی.سونوهم دادی؟؟اندازشون چقدره؟؟خب وقتی از بین نمیره چی؟اندازش گوجیک ...

گفت که ولش کن بی اهمیت باش،ولی اگه بزرگتر شد بیارش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز