2789
عنوان

لطفا بیاین🥺💐

121 بازدید | 10 پست

میشه برای حاجت دلم دعا کنید سر نمازهاتون یا همینجوری تو دلتون بگین خدایا دل این دخترو به زودی زود شاد کن،خودم عهدای زیادی باخدا بستم دعا کنید حاجت روا بشم همشو انجام بدم...از ته ته دلتون بابغض برام دعا کنید بنویسید منم براتون دعا کنم... من میدونم که یه روزی میام اینجا مینویسم شکررررررر برآورده شد معجزه دیدم🥺😍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی ختم قرآن برداشتم اسمتونو بگید به یادتون باشم،منم ی حاجت خیلی مهم دارم انشالله خیره

خیلی ممنونم خداحاجت دلتونو بده اسمم یکم کمیابه اگه دوستیمو قبول کنید تو خصوصی بگم از شناسایی شدن میترسم حتما براتون دعا میکنم خواهر😍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
من نمیدونم از خدا چی میخوای اما شک نکن که خدا بهترین هارو برات تدارک میبینه اگر به لطفش امیدوار باشی ...

خیلی ممنونم خواهر گلم خیلی امیدوارم،نذرهای زیادی کردم عهدهای زیادی بستم باخدا،میدونم که دلمو نمیشکنه😍

بخصوص‌که حقوقی هستی حتما به یادتم سرنماز🥰

خیلییییی ممنونم عزیزدل،منم حتما دعاتون میکنم😍شماهم حقوق خوندین؟😍

خیلی ممنونم خداحاجت دلتونو بده اسمم یکم کمیابه اگه دوستیمو قبول کنید تو خصوصی بگم از شناسایی شدن میت ...

ممنونم عزیزم،انشاالله حاجت روا باشید 💚 فقط درخواست دوستی ندادید،ایرادی نداره حق دارید من کلی دعاتون میکنم وپبه یادتون هستم گلم

ممنونم عزیزم،انشاالله حاجت روا باشید 💚 فقط درخواست دوستی ندادید،ایرادی نداره حق دارید من کلی دعاتون ...

خیلی ممنونم😍

خیلی ممنونم خواهر گلم خیلی امیدوارم،نذرهای زیادی کردم عهدهای زیادی بستم باخدا،میدونم که دلمو نمیشکنه ...

امیدوارم اونی ک آرزوته صلاح زندگیت بشه و خدا برات زود زووود برآورده کنه و به زودی تاپیک‌حاجت رواییتو بزنی 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
امیدوارم اونی ک آرزوته صلاح زندگیت بشه و خدا برات زود زووود برآورده کنه و به زودی تاپیک‌حاجت رواییتو ...

خیلی خیلی ممنونم انشاءالله خدا حاجت همه ی حاجت دارا از جمله من و شمارو هرچه سریع تر بده😍💐