2789
خوبه،من سال ۹۳ارشد گرفتم الان فقط به دلیل اینکه به درس خوندن علاقه داشتم اذیت نمیشم وگرنه خیلی عقب ا ...

قبول دارم ادم از خيلي موقعيت ها حتي مالي عقب ميوفته

عجب صبري خدا دارد
قبول دارم ادم از خيلي موقعيت ها حتي مالي عقب ميوفته

اره مالی خیلی عقب میوفتیم همین سخته واقعا

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان كه خيلي سنگين تر شده هزينه هاي دانشگاه مخصوصا ازاد كه فكنم شده ترمي هفت هشت تومن 

من کلا شد یازده تومن تازه کار من آزمایشگاهی بود همش نانو میخریدم و پلیمر.پول دانشگاه اهمیتی نداره زمانی که از دست دادیم و میتونستیم کلی جلو باشیم اون مهمه.

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.
من کلا شد یازده تومن تازه کار من آزمایشگاهی بود همش نانو میخریدم و پلیمر.پول دانشگاه اهمیتی نداره زم ...

موفقيت هاي خوب و از دست ميده ادم و ديرتر ميرسه به اهدافش

عجب صبري خدا دارد
موفقيت هاي خوب و از دست ميده ادم و ديرتر ميرسه به اهدافش

دقیقا درسته،الان ۳۲سالمه و گاهی اوقات تو خلوت خودم که فکر میکنم میبینم چه کارها که میتونستم او دو سال انجام بدم.

دقیقا درسته،الان ۳۲سالمه و گاهی اوقات تو خلوت خودم که فکر میکنم میبینم چه کارها که میتونستم او دو سا ...

مثل من 

بعد از دانشگاه ميشه موفق شد اما خيلي زمان ميبره 

عجب صبري خدا دارد
دقیقا درسته،الان ۳۲سالمه و گاهی اوقات تو خلوت خودم که فکر میکنم میبینم چه کارها که میتونستم او دو سا ...

دوستم تا كارشناسي بيشتر نخوند گفت پولش و ميرم زمين ميخرم الان زمينش چندين برابر شده 

عجب صبري خدا دارد
دوستم تا كارشناسي بيشتر نخوند گفت پولش و ميرم زمين ميخرم الان زمينش چندين برابر شده 

اره من سه سال قبل به این نتیجه رسیدم،شرایطم خوبه ولی میتونستم خیلی زودتر بهش برسم میتونستم لذت ببرم از زندگیم.

بدی ما اینه که خودمون رو دیر میشناسیم و باور نداریم خودمون رو و فقط داریم از روی ترس تصمیم میگیریم.

شما شاغل هستید؟

من قبل از درس تو اژانس هواپيمايي بودم خيلي موفق بودم خيلي

بعد از دانشگاه كلينيك مشاوره و روانشناسي الان چند وقتيه نميرم به خاطر يه سري تصميمات 

عجب صبري خدا دارد
من قبل از درس تو اژانس هواپيمايي بودم خيلي موفق بودم خيلي بعد از دانشگاه كلينيك مشاوره و روانشناسي ...

خواهر منم ارشد بالینی داره پارسال معلمی قبول شد