2777
2789
عنوان

چدن های گاز با چی تمیز کنیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 45 پست

چربی های قدیمی با محلول های نانو قابل پاک کردنن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زود ب زود تمیز میکنم مثلا آخرشبا وقتی کارام تموم میشه،نمیزارم جرم بگیرن ک پاک کردنش مصیبته،دستمال ...

منم تصمیم گرفتم همین کار رو. کنم. با چی تمیز میکنی همین سیف؟؟ 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
تو‌ ماشین ظرفشویی میدارم چدن هاش رو تمیز تمیز مثل روز اول صفحه شیشه ای هم سیف کرمی

مرسی عزیزدلم من موقع ازدواجم یکم بخاطر خونه که خریدیم دست تنگ شدیم نتونستم ماشین ظرفشویی نخریدم وقرصشم استغاده نکردم ولی امتحان میکنم ممنونم 🧡

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
لوله باز کن

🌹♥ممنونم عزیزم 

شیشه روش با شیشه پاک کن چدن ها رو با اسپری گاز و از بین برنده چربی سیف cif

🌹🧡

لوله باز کن خانمایی ک راضی نبودن از این روش چدناشون واقعا چدن اصل نبوده برا من عالی تمیز کرد

اره یه جا شنیدم اونایی که چدن  سبک هستن اصل نیستن باید مراقب باشیم 

منم تصمیم گرفتم همین کار رو. کنم. با چی تمیز میکنی همین سیف؟؟ 

نه بابا،اسکاچمو تمیز میشورم،یکم مایع ظرفشویی بهش میزنم چدنارو آروم میسابم،بعد ک آب کشیدم با دستمال خوب خشکشون میکنم،سطح شیشه ای رو هم با شیشه شور و دستمال تمیز،انگار آینه تمیز میکنم برق میفته.امتحان گلم فقط دستمال حوله ای خوب بخر بذار مخصوص گازت

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
نه بابا،اسکاچمو تمیز میشورم،یکم مایع ظرفشویی بهش میزنم چدنارو آروم میسابم،بعد ک آب کشیدم با دستمال خ ...

ممنونم خوشگلم حتما امتحان مبکنم 🌹

امضات اسی جون. اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ان شالله شماهم به آرزوهات برسی