2777
2789
عنوان

چدن های گاز با چی تمیز کنیم؟؟

3284 بازدید | 45 پست

کسی که گاز شیشه ایی داره چطور پاک میکنید که خیلی تمیز میشه؟؟؟ 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

هرچی جز لوله بازکن

هر سال دم عید چندین تاپیک نفرین و ناله هست که استارتر بگه به حرف شما چدن گاز رو انداختم تو لگن پر از لوله باز کن و حالا نابود شده،خیر نبینید که بهم گفتین

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با مایع ظرفشویی خود گاز 

چدن هاش رو قرص ماشین ظرفشویی تو آب داغ حل میکنم میخوابونم بعد با سیم ظرفشویی تمییز میکنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هرچی جز چاه بازکن هر سال دم عید چندین تاپیک نفرین و ناله هست که استارتر بگه به حرف شما چدن گاز رو ا ...

منم ازهمین میترسم 🥺 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
با مایع ظرفشویی خود گاز  چدن هاش رو قرص ماشین ظرفشویی تو آب داغ حل میکنم میخوابونم بعد با سیم ...

عزیزم چون موقع ازدواج ما دستمون واقعا تنگ بود ماشین ظرفشویی اصلا نخریدم و تا حالا قرصشم استفاده نکردم میخوام اصولی تمیز کنم که خراب نشن ولی امتحانش میکنم مرسی عزیزدلم 

منم ازهمین میترسم 🥺 

ترس هم داره،حالا چرا هم طرفدار داره هم ناله و نفرین،چون بعضی چدن ها تقلبی هستن ،اگر از این محلول استفاده کنی باید یه گوشه چدن امتحان کنی،دو حالت داره یا چدنت اصله و تمیز و براق میشه،یا به فنا میره

حالت وسط نداره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من زود ب زود تمیز میکنم مثلا آخرشبا وقتی کارام تموم میشه،نمیزارم جرم بگیرن ک پاک کردنش مصیبته،دستمالمم مخصوص گذاشتم فقط برا گاز،هرچی دیر ب دیر تمیز کنی پاک کردن بعدش سخت تره

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
عزیزم چون موقع ازدواج ما دستمون واقعا تنگ بود ماشین ظرفشویی اصلا نخریدم و تا حالا قرصشم استفاده نکرد ...

قربونت برم 

خواهش میکنم 

میخری گلم بهترینها رو میخری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ