خوبه ولی باید توکار راسخ باشی اگه از این شاخه به اون شاخه بپری هیچی نمیشی
نی نی یار جانم ،دوستان نینی سایتی بیاین باهم دوست باشیم😪دیگه خطی برای ورود به نینی سایت ندارم اینم مال دروهمسایس 🦦بسه دیگه😪کاربری از سال ۹۶ اما مادام التعلیق.... همدرد وضع موجود😔 بنام خداوند رنگین کمان.....
اینو در نظر بگیر که الان تعداد ناخن کار خیلی بیشتر شده و کارش هم خیلی آسون نیس کل زمانی که کار میکنی میشینی رو صندلی و همه استخونات خشک میشن🥲
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
نه خب اگه دوس داری کاری داشته باشی که خوبه فقط تحقیق کن ببین چه کاری برات مناسب تره
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡