2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم حد ندارع

481 بازدید | 11 پست

بچه ها درسته بی پول دستش خیلی خالی اما تا جایی ک میشه کمکش کرد با وضع حاملگی کار کردم اون روز سر هیچ و پوچ واقعا منو زد منم وقتی گفتم میزارم میرم هیچکس جامو نمیفهمه دیگ دیوونه شد بلند شد گوشیمم شکست انقد عوضی گوشی خودشم نداد یدونه ساده داده بود ب خیال اینک منو ادب کنه ازش متنفرم قبلا کاری میکرد سریع ب دست و پام میوفتاد این سری گف خوبکاری کردم از ترسش صدبار زنگ میزن چک میکنه نرفته باشم همش تهدید میکنه بری فلان میکنم بیسار میکنم منم چون حاملم میدونم نمی زارن جدا شم دیگ با دوتا بچه بچه ها ما خیلی خوب بودیم نمیدونم چرا اینطوری شد خودشم الان میاد خونه در حد سلام و دو سه کلمه بیشتر حرف نمیزنه منم متنفرم ازش بخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین یه دفتر بزار جلوت

شروع کن به نوشتن 

بالاخره از تو حرفا و نوشته های خودت ایراد کارتون در میاد

بعضی وقتا باید بگردی هر راهی که هست رو امتحان کنی

چون بچه داری و میگی زندگی خوبی داشتی

تو یه رابطه هیچ وقت یه نفر تنها مقصر نمیشه 

یه جای تو کم گذاشتی یه جای همسرت

طلاق و جدایی بمونه اخرین مرحله

امیدوارم به زودی زود مشکلت حل بشه😍🌹 

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
تو بارداری مردا بیشتر اززنا عصبی و بچه میشن

چون اولویت قرار دادن بچه شروع میشه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
مگه میشه ندونی مشکلاتتون از چه زمانی و به چه دلیلی به وجود اومده؟ 

سر غذا دعوا کردیم عدسی میخورد همیشه اومده یهو میگ نمی خورم منم اول هی گفتم بخور خیلیا همینم ندارن شروع کرد فحش دادن اعصاب منو خورد کردن منم گفتم ساکت شو نمیخوری خب لااقل من بخورم چیو میخوای ثابت کنی این همه داد میزنی ی غذا چ ارزشی داره

سر غذا دعوا کردیم عدسی میخورد همیشه اومده یهو میگ نمی خورم منم اول هی گفتم بخور خیلیا همینم ندارن شر ...

من تجربه بارداری ندارم ولی یکی از همین کاربرای نی نی سایت میگفت رفتار شوهرش موقع بارداری و یه کم بعد زایمان خیلی بد شده بود و به طلاق فک میکردن. کاشف به عمل اومد که آقا نیاز جن سی شون برآورده نمی‌شده این مدته، مغزش رو قاطی کرده بوده  

همش بخاطر بی پولیش

اگه واقعا دوس داری زندگیت باز قشنگ بشه کتاب معجزه شکر گزاری رو بگیر شروع کن تمریناشو انجام بده خیلیم آسونه و خیلی تاثیر داره هم مادی و هم عاطفی بهتر میشید🌷🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من تجربه بارداری ندارم ولی یکی از همین کاربرای نی نی سایت میگفت رفتار شوهرش موقع بارداری و یه کم بعد ...

دقیقاهمینه 

خانومای ایرانی فک میکنن باردار شدن دیگه یه بیماری لاعلاج گرفتن خدایی نکرده و باید استراحت از هر لحاظ باشن درصورتی ک بارداری (نه اونایی ک دکتر های ریسک تشخیص میده )واقعا یه دوره عادی تو زندگیه و لذتهای طبیعی رو میتونن ببرن و همسرشونم حالش عالی باشه