2777
2789
عنوان

تربیت بچه

125 بازدید | 9 پست

بچه ها من احساس میکنم بچمو خوب ترییت نکردم بیایید بگید شما چجوری بچه هاتونو تربیت میکنید؟چه کارایی میکنید؟چه کارایی رو ممنوع کردید؟بچم ۱ سال و ۶ ماهشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما زمان بازی باهاش داشته باش.بذار آزمون وخطا کنه.همدلی کردن رو یاد بگیر چون خیلی خوبه 

خیلییییی بازی میکنم باهاش ببین مثلا میگم وسایلاتو جمع کن سریع جمع میکنه ولی میگم این کارو نکن اصلا بهم اهمیت نمیده یا خیلی جیغ میزنه که از اطرافیان یاد گرفته جدیدا زبون درازی و دهن کجی میکنه میاد چنگ میندازه یا نیشگون میگیره.از نظر خودم اینا کار طبیعی هر بچه ایه ولی مامانم میگه خیلی بد تربیت کردی.

ای خدا  تربیت بچه از دوساله گی شروع میشه  البته قبل اونم باید تا حدودی خد مرزهای داشته ب ...

الان بچه وقت شیطنت کردنشه ولی یکی از فامیلا بچش دو ماه از دخترم بزرگ تره خیلی ساکته و سوسوله همه ازش تعریف میکنن که خوب تربیت شده😐

خیلییییی بازی میکنم باهاش ببین مثلا میگم وسایلاتو جمع کن سریع جمع میکنه ولی میگم این کارو نکن اصلا ب ...

بکن نکن زیاد بچه رو لجباز وحرف گوش نکن میکنه 

جیغ زدن اصولا چون حرف بچه ها رو متوجه نمیشیم به جیغ متوسل میشن 

چنگ انداختن ونیشگون هروقت به این قصد به سمتت اومد اجازه نده وبنظرم بیشتر برا اینه نمیتونه منظورشو برسونه 

الان بچه وقت شیطنت کردنشه ولی یکی از فامیلا بچش دو ماه از دخترم بزرگ تره خیلی ساکته و سوسوله همه ازش ...

برای بچه ها یک روزم یک روز چه برسه به دوماه بعدم بچه ای که شیطون نباشه مریضه اصلا بچتو با بچه ی دیگه ای مقایسه نکن

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل

فحش ندیدیادنگیره،فردازبون بازکنه اولین کلمش فحش هست

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

اولا بچه با بچه فرق داره علایق سلایق ب قول خودت تربیت ببین از نظر من تربیت بچه ب اینکه که فوش بد نده از ی سنی ب بعد یاد میگیره جواب بزرگتر نده عقده ایش نکن دختر من الان ۵سالشه درسته شلوغ هست شیطنت داره ولی اصلا ابدا فوش بلد نیس در برابر فوش من خیلی حساسم ی مدت سه ساله بود بیشور یاد گرفته بود اونم از زبون این و اون از سرش انداختم با اینکه خیلی بامزه می‌گفت همه خوششون میومد ولی گفتم دیگه کسی حق نداره بهش بگه تکرار کنه الان اصلا فوش بلد نیس خیلی شلوغ میکرد بنظرم کمی آروم تر شده رو ادبش تمرکز کن خیلی بچه س بزار بچگی کنه همسن پسر منه اصلا کاری ب شلوغی ش ندارم

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹