2777
2789
عنوان

پارک دوبل

936 بازدید | 26 پست

بچه ها ببینید این روشی که مربی بهم گفته خوبه؟

اول کنار ماشین مورد نظر ایست میکنم جوری که آینه هامون با هم توی یه ردیف باشه

بعد دنده عقب میکنم و تا جایی که انتهای ماشین کناری بشه وسط ماشین من حرکت میکنم و ایست میکنم

بعد فرمون کامل به راست تا جایی که خیلی نزدیک جدول بشیم 

دوباره ایست و فرمون کامل به چپ تا جایی که صاف بشیم

میخواستم بدونم اونجاش که وسط ماشین من با انتهای ماشین کناری یکی میشه درسته یا نه؟

یه سوال دیگه🥲علت خاموش کردن تو پارک دوبل چیه؟من گاز گازی میکنم که خاموش نشه اما خب خاموش میشه😂

فکر کنم گاز گازی کردن کلا اشتباهه؟:(

علت خاموش شدن ناهماهنگ بودن گاز و کلاچه گاز باید یکنواخت باشه 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلاچو کامل ول نکن

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

به ما گفتن دنده عفب تا جایی ک انتهای اون ماشینه با ابن مشکیه بین شیشه عقب بکی بشه 

ولی خب چن بار تمرین کن با ی ماشینی تا بیاد دستت چقد بری عقب 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن

تو اینه ت پایین جدول رو ببینی حله نیاز به وسط ماشین نیس

بعدم گاز میدی ولی پاتو یهو از رو کلاج بر می داری همونجور که میلیمی تری گاز میدی میلیمتری هم پاتو از رو کلاج بردار عین الاکلنگ

چراغ عقب ماشین کناریتو بنداز توی مثلثی پنجره عقب ماشینت هروقتم حس کردی داره خاموش میشه به جای اینکه کلاجو بیاری بالا و سریع رهاش کنی  کلاجو بیشتر فشار بده تا ماشینت خاموش نشه و سعیم کن بیشتر با کلاج کنترل کنی توی پارک دوبل 

من روش دیگه ای یاد گرفتم

و اینکه باید با کلاج بری و گاز بیشتر نترس گاز بده ولی هم زمان کلاج باهاش داشته باش که خاموش نشه یا تند نره

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
مشکل اینه که نمیفهمم ماشین داره خاموش میشه دور موتور هم معلوم نیست چون فرمون میاد جلوش

دیه از صدای ماشین باید متوجه بشی یا دل دل کردن ماشین من ۱۸سالگی گواهینامه گرفتم رانندگی کردم تا الان ک ۲۷سالمه و راننده سرویسم ولی از همون اولم هیچوقت خاموش نکردم ماشینو

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
چراغ عقب ماشین کناریتو بنداز توی مثلثی پنجره عقب ماشینت هروقتم حس کردی داره خاموش میشه به جای اینکه ...

کدوم شهری ؟ مربی با من یکیه فک کنم🤣🤣🤣

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
شهرمو که نمیتونم بگم ولی اکثر مربیا همینو میگن عزیزم😂اتفاقا این روش برای من جواب داد 

نه بابا هیچ مربی نمیاد اینو بگه  همه میگن بوته هارو که دیدی