2789
عنوان

کیست موییی😩😩😩بییاین

156 بازدید | 12 پست

من ۶ماه پیش عمل کردم و الان جای زخمم سوراخ شده 

چراا😦😦

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینو نمیدونم ولی ب همه خانما حتا اونایی ک لیزر کردن  پیشنهاد میدم هفته ای یکبار یا لااقل ماهی یکبار از نوره زرنیخ داره اصلا استفاده کنن درسته بوی گندی دارع ولی سلامتیتون رو تضمین میکنه از سرطان جلو گیری میکنه و همین کیست موییی رو هم پیشگیری میکنه

اگه سوراخ شده متاسفانه دوباره اومده. 

آخه بعد ک گاز استریل زدیم بهش دو تا سوراخ شد

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
آخه بعد ک گاز استریل زدیم بهش دو تا سوراخ شد

کامل تخلیه ش کردن؟ 

چون اگه دیر رفته باشی واسه عمل بعضی وقتا به جاهای دیگه راه باز میکنه و پخش میشه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
کامل تخلیه ش کردن؟  چون اگه دیر رفته باشی واسه عمل بعضی وقتا به جاهای دیگه راه باز میکنه و پخش ...

خیلی دیر عمل کردم 

چند ماه بعد عملم ی جوری بسته شده بود رفتم دکتر با پانسمان و اینا بازش کرد و دوباره پانسمان کردیم 

ولی بعد چند وقت ک رفتم دکتره گفت ک دیگه خوب شده 

چجوری میشه ک دوباره برمیگرده؟

هنوزم اون جای زخمه هم رنگ بقیه پوستم نشده ینی بنفش رنگه و نازکه هنوز 

که با گاز استریل ی خرده دبگه باز شد 

البته چون خون اومد یکم فهمیدم اصلا

اگه کامل تخلیه نشه اونجا میمومه و بعد یه مدت دوبار یه جاری رو سوارخ میکنه و تخلیه میشه. 

خیلی دیر عمل کردم  چند ماه بعد عملم ی جوری بسته شده بود رفتم دکتر با پانسمان و اینا بازش کرد و ...

یه خورده صبر کن اگه دیدی بازم داره ترشح میشه برو دکتر.

اگه کامل تخلیه نشه اونجا میمومه و بعد یه مدت دوبار یه جاری رو سوارخ میکنه و تخلیه میشه. 

ینی عملم خوب نبوده؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز