2777
2789

منم میخام برم ولی متاسفانه جایی رو نمیشناسم طرفای ما یعنی نمیدونم کدومش خوبه دوستامم نرفتن 

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم جای خیلی خوبیم میرم چهار جلسه رفتم خیلیی راضیم 

اسم دستگاهم نابلکس

لطفا اگه کسی با این دستگاه انجام داده یا اطلاعی داره بگه دستگاه خوبیه یا نه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من رفتم ده جلسه خیلی هم راضییم 

ولی اینم بگم نباید انتظار داشته باشی جایی ک لیزر میکنی مثل فیلمای خارجی صاف صاف مثل ایینه بشه 

مو در میاد ولی خیلییی نازک ک شیو هم نکنی دیده نمیشه البته بستگی داره کجات باشه من ده جلسه واسه کل پاهام رفتم ک 40روز ی بار شیو میکنم اونم لازم نیست اصلا دیده نمیشه ی چند جا در میاد 

ولی بیکینی 3جلسه رفتم خیلی خوب جواب داده صاف مثل آیینه😅و اینکه تیرگیشم 90درصد از بین برده چون موها از ریشه میریزن دیگه جای ریشه ها سیاه نمیمونه دون دون 

من انجام دادم جای خیلی خوبیم میرم چهار جلسه رفتم خیلیی راضیم  اسم دستگاهم نابلکس  لطفا ا ...

فقط کندلا خوبه یعنی امتحانشو پس داده میگن بقیه دستگاه ها ریشه مو رو فقط مدتی به فاز خواب میبره