2777
2789
عنوان

شما اگه بودین .......🤔

164 بازدید | 13 پست

دوست داشتین شوهرتون بالاسر خونه مادرتون خونه بسازه ؟؟؟؟؟ من بین دو راهی موندم از این طرف خونه ها خیلی گرون شده . بعدشم من تک فرزندم پدرمم چند سال پیش فوت شد ‌مادرم تنها هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نه اماشرایط شمااره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اول می خواستم بگم نه ولی بعد که فهمیدم مادرت تنهاست نظرم عوض شد ومیرفتم البته اگه شوهرت با مادر ت مشکلی نداره یعنی مادرت اذیت کن نیست 

ولی من خودم از خانوادم دوره و همیشه با خودم میگم واقعا زندگی ارزش اینو نداره که ادم. هر روز پدر مادشو نبینه و خدای نکرده بعدا حسرت دیدنشون رو بکشه 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)
گوش شیطون کر مادرم و شوهرم باهم خوبن

پس برو ولی خیلی چیزا رو سعی کن رعایت کنی حد و مرز بین مادرت و شوهرت که خدای نکرده بعدا کدورتی پیش نیاد  من که ارزومه نزدیک مادرم زندگی کنم 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)
چون واقعا شوهرم دلش واس مادرم میسوزه 

خیلیم عالی 

واسه همتون خوبه 

فقط سعی کن حدو مرز همه چیو رعایت کنید که خدایی نکرده رابطشون خراب نشه 

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️