2777
2789

مگه زگیل درمان نداره؟

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

بچه داری؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ویروسش تا همیشه میمونه تو بدن مثل ویروس تبخال  اگه ظاهر بشه زگیل میشه اونو درمان کرد فقط

ببخشید نفهمیدم منظورت اینه چهرش مثله تبخاله اما درمان نمیشع

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍
دکتر گفت اگه سیستم ایمنیت قوی باشه دوساله دفع میشه

چی بگم انشالله که اینطوره

ولی خب ربطی نداره چرا جدا نمیشی؟جداییت به زگیل مربوط نیست که

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

چی بگم انشالله که اینطوره ولی خب ربطی نداره چرا جدا نمیشی؟جداییت به زگیل مربوط نیست که

خب اگه تا اخر عمرم تنها موندم و نتونستم ازدواج کنم چی؟؟؟؟

از طلاق میترسم..‌

ببخشید نفهمیدم منظورت اینه چهرش مثله تبخاله اما درمان نمیشع

گلم تبخال لب دیدی؟

تبخال لب ویروسیه خب

ویروسش وقتی به بدن منتقل شی هیچ راه درمانی نداره تو بدن برای همیشه هست حالا بنا به شرایط گاهی نمود ظاهری پیدا میکنه به شکل تبخال روی لب

زگیل تناسلی هم همینطوره اصولا

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

گلم تبخال لب دیدی؟ تبخال لب ویروسیه خب ویروسش وقتی به بدن منتقل شی هیچ راه درمانی نداره تو بدن برا ...

اهان یعنی بعضی وقتا پیدا میشع 

ممنون