2777
2789
عنوان

کیا درکم میکنن؟😥

255 بازدید | 14 پست

کیا مثل من اقدام به بارداری کردن چند روزه؟

الان ۹روز شده و من به شدت منتظر نتیجم اما فعلا علائمی ندارم چون زوده پریودمم چندروز دیگست همه امیدم اینه پریود نشم🥺(اولین بارمه اقدام کردم🤭)دلم خواست بدونم گیا درکم میکنن🥺

من شیش سال پیش این حالو داشتم

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

من 13سال پیش حال الانتو داشتم...نگران نباش ب وقتش خودش میاد

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیش سال پیش این حالو داشتم

من اولین باره اقدام کردم از ۹روز پیش یه شب درمیون این ۳سالو بچه نمیخواستیم طبیعی جلوگیری میکردم ...الان نمیدونم چراانقد طاقتم کمه☹🤭تازه روز ۷بی بی چکم گذتشتم اما فک کنم خیلی زود بود منفی بود😑

من اولین باره اقدام کردم از ۹روز پیش یه شب درمیون این ۳سالو بچه نمیخواستیم طبیعی جلوگیری میکردم ...ا ...

انشالا بارداری ولی اگه نبودی بنظرم برو دکتر یه چکاپ بده من واسه یه مشکل کوچیک چند ماه حامله نمیشدم ولی با د ارو همون ماه اول شدم ولی کلا برو یه چکاپ بده

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

انشالا بارداری ولی اگه نبودی بنظرم برو دکتر یه چکاپ بده من واسه یه مشکل کوچیک چند ماه حامله نمیشدم و ...

من قبل اقدام همه ازمایشارو دادم شکر خداسالم بودم دکتر گفت ۶ ماه اقدام کن اگه نشدی اون موقع بیا 

و من ی که۶ساله تو همین وضیتم😂

انشالا به زودی دامنت سبز شه 

من اولین باره اقدام کردم از ۹روز پیش یه شب درمیون این ۳سالو بچه نمیخواستیم طبیعی جلوگیری میکردم ...ا ...

عزیزم قرار نیست با اولین اقدام بارداری اتفاق بیفته اغلب خانوما هر ۶ ماه یه بار یا حتی سالی یه‌بار تخمک موثر آزاد میکنن و ممکنه این انتظار ۶ ماه طول بکشه خود استرس هم مانع انعقاد نطفه میشه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

تو چقدر منییییی! منم سه سال جلوگیری کردم این ماه اقدام کردم تمام علایم بارداریم داشتم اما در کمال تعجب پریود شدم ک خیلی تو ذوقم خورد خانما اینجا بهم گفتن علایم بارداری تو اقدام یه چیز طبیعیه و نشون دهنده بارداری نیست