2777
2789

پسر منم ۲ خوابیده ۵ بیدار شده دعا کنید بخوابه دارم از خواب میمیرم🤕

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرتون خیلی شیر میخوره؟این که نه میزاره بشینم نه بخوابم هنوز ببینه نشستم هر جا باشه حتی وسط بازی اسب ...

من پسرموشیرخشک دادم چون درس میخوندم نمی تونستم ،بعدشم فقط 10روز شیرخودموخورد

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
پسر منم ۲ خوابیده ۵ بیدار شده دعا کنید بخوابه دارم از خواب میمیرم🤕

بخوابونش،کمرشوماساژ بده آروم خوابش میگیره

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
اهان شیر خشک راحته خوبه ، این که همش اویزونه الانم دراز کشیدم تو تخت اون اومد شیرشو خورد دوباره داره ...

اللللللللللهی خدا شکر بابت فرشته های سالمی ک بهمون دادی ،فندق من لااااااات بی خطره تا بهش میگم اهورا فلان کارو نکن ی اخمی میکنه دستشومیذاره روبینیش میگه هییییش،مموش وکارشوادامه میده

ممنونم ،اسمش ارمیاست

خداااااااتوچقدرمنی،اسم اهورا تا 6ماه ارمیابود،گفتم بچم گناه داره 2اسم باشه اهورا صداش زدم ک تو شناسنامشه

اللللللللللهی خدا شکر بابت فرشته های سالمی ک بهمون دادی ،فندق من لااااااات بی خطره تا بهش میگم اهورا ...

الهی😍اتفاقا پسرمم همین مدلیه در اوج خرابکاری یه لبخند ریزی و لباشه ادم دلش نمیاد بهش چیزی بگی😅

الهی😍اتفاقا پسرمم همین مدلیه در اوج خرابکاری یه لبخند ریزی و لباشه ادم دلش نمیاد بهش چیزی بگی😅

سیااااست خواهر سیاستشونه ناقلاها