2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌اخ این موقع بچه ها خیلی نازه همش دستشون تو دهنشونه و یه صداهای خاصی در میارن گل پسرتو داماد کنی😍

مرسی عزیزم.ایشالله

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
عه پسرم ۱۷/۳/۱۴۰۰😍

من 17برام نوبت زد بعد 15رفتم پیشش گفت جراحی را میزنم 20که خودم بالا سرت باشم ،الهی زنده باشه 

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
من 17برام نوبت زد بعد 15رفتم پیشش گفت جراحی را میزنم 20که خودم بالا سرت باشم ،الهی زنده باشه  

پسرتون خیلی شیر میخوره؟این که نه میزاره بشینم نه بخوابم هنوز ببینه نشستم هر جا باشه حتی وسط بازی اسباب بازی هاشو میریزه پایین بدوبدو میاد لباسمو میده بالا جیجی جیجی میگه خوابیده هم ببینه همینجور😂😂😂😂 کلافم کرده

ممنونم ان شالله دادمادیشو ببینی😍

سپاس رفیق و همچنین شما، تو رخت فارغ التحصیلی و دامادی ببینیش کوچولوتو،اسم پسر من اهوراست ،شاهزاده شما چی

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره