2777
2789

با دخترایی که فقط درگیر زیبایی جسمشون هستن 

با دخترای لوس و تنبل

هرگزززز

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

با دخترایی که خیلی خودشون رو لوس میکنن تو جمع با دخترایی ک خیلی بد میپوشن 

با دخترایی ک نچرال نیستن 

با لینا ازدواج نمیکردم 

در عوض با دخترای نچرال . سنگین ولی ب جا شوخ طبع و بامزه . مهربوووون و احساساتییییی سریع میگرفتمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دخترای دروغگو...دختری که بهم خیانت میکنه.با یه پلنگ ازدواج میکردم در طول زندگی خرج عمل ندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

با این دخترایی که میگن شوهرم صبح تا شب کار کنه من بخودم برسم و از این آرایشگاه به اون ارایشگاه برن و با دوستاشون فقط بگردن حرفم میزنی خونه باباشونن😅

اصلا زن نمیگرفتم منصرف شدم😂

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

واقعیت اینه بیشتر پسرا میخوان با دختر سر سنگین و مستقل و باهوش و باکمالات ازدواج کنن

ولی در عمل.....

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱