2777
2789
عنوان

بیاین همه

99 بازدید | 17 پست

شما با دوستی که محلتون  نده چه کار میکنین ؟

خیلی حس بدیه که بدونی تنها دوست صمیمیت تو رو دوست نداره صرفا بخاطر دلسوزی باهاته  

جواب پیامامو نمیده انلاینه ولی

بهش ‌گفتم حالم خوب نیست حتی حالمم نیومد بپرسه 

نمیدونم چطوری ازش جدا بشم و فراموشش کنم من هیج دوستی ندارم به غیر از اون اینم اینجوری اذیتم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستتون مذکره یا مونث 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من یدونه دوستم ندارم واقعیت....اما قطع رابطه زیاد سخت نیست همونجور ک اون بیخیاله توهم یه مدت سرد شو دیر ج بده کمتر پیام بده چند مدت که گذشت خودش سراغت رو نمیگیره کم کم سرد میشید من یکی از،دوستا هر دو یا سه هفته یبار زنگ میزد برا دردو دل و پشت مادر شوهرش حرف زدن یمدت جوابش رو ندادم کلا بیخیال شد 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

خیلی راحت قشنگ حذف و فراموشش کن از پدرمادرت ک برات عزیز نیست نتونی فراموش کنی  ت زندگی فقط و ...

دقیقا حس میکنم از این ضعفم  سو استفاده میکنه اذیتم کنه

دقیقا حس میکنم از این ضعفم  سو استفاده میکنه اذیتم کنه

برای اینکه بتونی فراموشش کنی اینو از خودت بپرس ک چ سودی داشت تا حالا برات چ کمکایی تونست برات کنه یا چ مشکلاتتو حل کرده 

سعی کن هیچپقت ب یک نفر محدود خودتو وابسته نکنی همه چیز ت این دنیا فانیه موندنی نیست حتی عزیزترینات پس هیچپقت اصل حقیقت زندگیتو ب دوست نگو 

سعی کنید خودتون حال خودتون خوب کنید وابسته نباشید دو روز دیگه ازدواج میکنین و بچه دار می شید اینقد سرتان شلوغ میشه می‌فرمائید دوست سیری چند

حتما دوست نداره تو هم برو به مامانت بگو حالم بده چرا به اون میگی

خدا بیش اصلا باهاش حرف نزن من اگر کسی بهم بی محلی کنه اصلا طرفش نمیرم بگم حالم بده خخخخخ

کاش منم بتونم راحت جدا بشم 😞

منم فک میکردم ولی دیدم تنهایی خیلی  از آویزون  بودن بهتره اونم آدمایی  که ارزش ندارن و تورو واسه کارای خودشون میخوان فقط

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe