2777
2789
ان شالله وقت نماز صبح برای همتون دعا میکنم ان شاالله که حال دلتون رو به راه بشه  از امروز شرو ...

چه جوری باعشق میخونی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
والا ایمانم سست شده اطرافیانم که مقید نیستن و کسی قبول ندارن هر روز موفق تر و شادترن

همین دلیله ک باور کنید خدا نیست اعوذ بالله عزیزم روایت امده ک هرکس ایمانش ضعیف بشه خدا  اونم رها میکنه ب حال خودش ک غرق خودشون و دنیای خودش و خوشیا بشن ولی اما اخرت امان از اخرت ولی اونایی ک بهش ایمان دارن سختی میکشن و جزاشو تو اخرت میبین

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام،خواهرم 

خدا هست مگه میشه نباشه 

علم ثابت کرده اگر کره زمین کمی  دور تر از خورشید بود یخ میزد اگر کمی نزدیک تر بود از گرمای خورشید  آتش می‌گرفت و نابود میشد 

میشه بگی این نظم مگه میتونه الکی باشه مگه میتونه اتفاقی باشه ؟ 

یه سرچ کن تو اینترنت ببین تصاویر فضا رو  این کره زمینی ک برای ما چقدر بزرگه تو فضا اندازه یک نقطه هم نیست این دنیای به این بزرگی خالقی قدرتمند داره 

حتی فیلسوفان غربی هم با استدلال های مختلف وجود خدا رو اثبات کردند 

قرآن کتاب آسمانی چندین قرن پیش ک هیچ کدوم از ابزار های نجومی نبوده در آیاتش ذکر شده ک جهان در حال گسترش  

و این موضوع تازه تو قرن بیستم کشف شد ک کهکشان ها با سرعت فوق العاده ای در حال فاصله گرفتن از هم هستند و در نتیجه جهان مدام در حال گسترش 

اشاره به چنین نکته هایی در اون زمان نشون میده ک قران کریم فراتر از علم اون دوران سخن گفته

و ذکر چنین نکاتی فقط از کسی ساخته است ک آگاه به همه علوم یعنی خدای متعال 

دنیا سختی و آسونی داره امتحان الهی داره امیدت فقط به خودش باشه 

برات دعا میکنم 🌱 انشاءالله عاقبت بخیر شید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
چه جوری باعشق میخونی

قبلا به اجبار میخوندم ولی الان به اجبار نمیخونم میدونم خدا به عبادت بنده ناچیزی مثل من نیازی نداره این منم که بهش نیازمندم واسه خودم میخونم که به خدایی سجده کنم که اینقدر خوبه با همه بدی هایی که بندهاش میکنن بازم مهربان ترین مهرباناست