2777
2789
ان شالله وقت نماز صبح برای همتون دعا میکنم ان شاالله که حال دلتون رو به راه بشه  از امروز شرو ...

چطور توی نماز به خدا توجه میکنی ؟ من سعی میکنم اما یهو فکرم میره 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
چطور توی نماز به خدا توجه میکنی ؟ من سعی میکنم اما یهو فکرم میره 

منم گاهی اوقات فکرم بره دوباره حواسمو جمع میکنم 

اوایل من نمازمو یکی در میون میخوندم به اجبار که مثلا مسلمانم باید بخونمش و اصلا هیچ حسی نداشتم یا بعضی مواقع که خدا خواستمو براورده نمیکرد منم با بی حوصلگی نماز میخوندم 

الان خودم میخوام نماز بخونم حتی اگر حاجتم رو براورده نکنه میدونم صلاحم رو از من بهتر میدونه وقتی‌میرم سر جانماز خدا رو احساس میکنم شاید باور نکنی ولی حسش میکنم که هست به خاطر بودنش هزاران بار شکرش میکنم گاهی اوقات باهاش درد دل میکنم میدونم که صدامو میشنوه 

اگه خودت بخوای میتونی من خودم خواستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم گاهی اوقات فکرم بره دوباره حواسمو جمع میکنم  اوایل من نمازمو یکی در میون میخوندم به اجبار ...

چه حس خوبی عزیزم. انشاالله همیشگی و موندگار باشه برات

میترسم خواب برم 

از فردا زود بخواب چون بدنت سست میشه . روزی انسان صبح تقسیم میشه هرکی صبح بیدار باشه بعد اذان تا طلوع آفتاب روزیش زیاد میشه 

[QUOTE=260392139]والا ایمانم سست شده اطرافیانم که مقید نیستن و کسی قبول ندارن هر روز موفق تر و شادترن[/QUOTE

آخرت برا همین چبزاست

کسایی ک قبول ندارن و موفقترن اینا دارن امتحان میشن ی روزی میاد همه ب چیزی که لایقشن میرسن