2777
2789
والا ایمانم سست شده اطرافیانم که مقید نیستن و کسی قبول ندارن هر روز موفق تر و شادترن

زندگی پس از زندگی نگاه کردی؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به اونم شک دارم میگن مایع توهم زا از مغز خارج میشه و هرکسی بنا به آموزهاش ی چی میگه

شک نکن که کاملا واقعیه. کی توهم میزنه وقتی همه ی زندگیشو بهش نشون میدن از اول تا آخر 

والا ایمانم سست شده اطرافیانم که مقید نیستن و کسی قبول ندارن هر روز موفق تر و شادترن

نه عزیزم هیچوقت باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن شاید از لحاظ شغلی و اینا موفق بنظر بیان ولی شاید توی زندگی هزار تا مشکل دیگه داشته باشن و نشون ندن توی این دنیا هرچیزی کن داری و نداری شک نکن که به صلاح خودته.تو به یاد خدا باش مطمین باش هیچوقت ولت نمیکنه خیلی مهربون تر از این حرفاست 🥺

یعنی تو به خدا باور نداری...  بهش اعتماد کن، بسپار به خودش، تو کارش دخالت نکن، مطمئن باش سود م ...

ان شاا...

باردارم و خیلی استرس آینده بچه هام

تو رو خدا برام از ته دل دعا کن

نمیدونم... رد داده مغزم به یکی همه چی میده میگن لایقشه به یکی نمیده میگن حکمتی داره

اگه این دنیا نداده اون دنیا پاداش تحمل سختیای این دنیارو میده 

به کسی که این دنیا داده شاید بهشتش همینقدره نه بیشتر پس بذار خوش باشه

ببین عزیزم ماهی تو دریا زندگی میکنه کلا دنیاش ابه ولی اب رو نمیبینه 

ولی اب هست تا اب نباشه ماهی زنده نمیمونه 

ما انسان ها هم همینطوریم خدا هست از رگ گردن هم به ما نزدیک تره ولی ما نمیبینیم ولی هست 

خیلی مهربونه خیلی عادله تو قران هم گفته اگه به اندازه ذره ای خردل چه خوبی و چه بدی کنی جوابشو میگیری 

خودش میگه مرا بخوانید تا اجابت کنم شما را 

خب بعضیا میگین ما هرچی خوندیم جواب نداده خب خدا مصلحت ما بندگانش رو بهتر میدونه یا همونو به ما میده یا بهترش رو به ما میده 

خدا هیچ احتیاجی به عبادت ما بندگانش نداره ولی گفته تو خوشی منو یاد کنین تا تو سختی من شما رو یاد کنم 

فقط کافیه باورش کنین ۱۲۴۰۰۰پیامبر اومدن که به مردم بگن خدا وجود داره فقط کافیه یه بار تفسیر قران رو بخونید بعد مطمئنم عاشق خدایی میشید که هنوز ندیدینش