2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب جوابشونو دادم؟😐💔

231 بازدید | 14 پست

سفریم بعد دو نفر از فامیل خیلی نزدیکم شوخی شوخی خواستن سر در بیارن که من الا دوران عقدم هنوز دخترم یا نه😐 یکی نیست بگه به شما چه اخه پشمک

منم :/ الکی گفتم دخترم چون بهمم میاد میدونستم نمیفهمن

بعد هی گیر دادن اره تو اونروز دیدیم چقدر لباسای خصوصیت خوشگل بودو اینا ممکن نیستو این حرفا😐 منم دیگه کابل گرفتم دیگه بیخیالم نبودن اصلا ول نمیکردن  

😐خوب کردم حالا اینجوری گفتم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی دختر بودن یا نبودن من باعث میشه نون شما قطع بشه چقدر مردم فضولن

😐😂نمیتونستم خرابشون کنم چون خیلی مثلا شوخیانه و دوستانه که ارا ما خیلی رفیقیم پرسیدن خرم کنن حرف بکشن

بصورت مستقیم میگفتی به کسی ربطی نداره اینا چیزای شخصیه  تا کسی زر زر نکنه  من تاحالا به ...

😂💔متاسفانه اینقدر حیله گرانه و‌دوستانه طور بیان کردن که عاجز بودم رک باشم 

من باردارم بعد تو ی مراسمی ک فقط همسرم بود فامیلای ب ظاهر خوبش فهمیدن، یکی تو جمع گفته عه پس چرا نگفتی، فلانی زیرزیرکی ی ی؟ 

شوهر منم با اینک مبادی آدابه نه گذاشته نه برداشته گفته نه هوا گرم بود رو پتو بودیم 

😂💔متاسفانه اینقدر حیله گرانه و‌دوستانه طور بیان کردن که عاجز بودم مه رک باشم فقد 

چه غلطا 

کسی که فضولی کنه دوستانه رو گذاشته زیر پاش عزیزم 

هیچوقت هیچوووقت از رابطه جن سیت به هیچکس نگو حتی مادرت خواهرت 

چه غلطا  کسی که فضولی کنه دوستانه رو گذاشته زیر پاش عزیزم  هیچوقت هیچوووقت از رابطه جن س ...

😐💔نه نگفتم اصلا گفتمم ندارم اخه اینا واسه اینکه بگی رابطه داری روشنفکرن بعد دو دیقه بعد یا به اینو اون میگن شخصی ترین چیزاتو یا ادا آش نخورده هارو در میارن

😐💔نه نگفتم اصلا گفتمم ندارم اخه اینا واسه اینکه بگی رابطه داری روشنفکرن بعد دو دیقه بعد یا به اینو ...

اره میدونم چی میگی 

من دیدم یه سری خانما حتی درمورد جای خصوصی شوهرشون هم به این واون میگن 

وبقیه به اطرافیان 

ومغزم سوت میکشید ازاین چیزا

اره میدونم چی میگی  من دیدم یه سری خانما حتی درمورد جای خصوصی شوهرشون هم به این واون میگن  ...

😐😐😐😐😐😐من از اینکه مساعل شخصیم پخش بشه میترسم ولی از اینکه راه روش شوهرمو یاد مردم بدم راحت 😐💔بیان مخشو بزنن بیشتر میترسم 

مام دقیقا یه همسایع داشتیم اخه:/دوسشتو همش میبرد خونشون زنه از همچیشون خبر داشت هی شوهره بهش گفت نیارش من هستم اخرشم بعدا یروز رفت دید اینا بغل همن😐💔