2821
2789
عنوان

کمبود دارم‌😶

157 بازدید | 13 پست

از همه لحاظ کمبود دارم  و بعد زایمانم بیشتر شدم عقده ای شدم همش دوس دارم شوهرم حلوا حلوام کنه از هیچ لحاظ تامین نمیشم ولی نمیدونم چجوری بهش بگم امشبم باهاش سنگین شدم بهم گفت تو دیوونه ای گرفت خوابید 😓

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم طبیعیه افسردگی پس از زایمان گرفتی پیش یه مشاور خوب مراجعه کن خوب خوب میشی مال هورناموناته

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
منم همینم این روزا... 😢😢😢

خیلی حس بدیه سعی کن درمانش کنی صحبت ها و منت های همسرم هم بی دلیل نبود تو این قضیه واقعا زجر کشیدم از طرفی خودم ناراحت بودم اونم نمک میریخت رو زخمم

عزیزم طبیعیه افسردگی پس از زایمان گرفتی پیش یه مشاور خوب مراجعه کن خوب خوب میشی مال هورناموناته

۸ ماهه زایماان کردم مگه افسردگی اینقد طول میکشه اوایل داشتم ولی ۶ ماه بعد احساس میکردم کامل خوب شدم 

منم همین بودم منتها با دوز خیلی بالا همش مینشستم زار میزدم بدون دلیل، افسردگی گرفته بودم درمانش نکر ...

یعنی اینم علایم افسردگیه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز