2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه داشتم باید چکار کنم

ببین من همین چند یاعت پیش قاشق چایی خوری رو دادم خواهرم فشار داد همش درومد خیلیییی بوش افتضاحه.بری دکترم همینجوریا در میاره

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

عزیزم ب چند دلیله  اگه از حلقته یا سینوزیت داری یا میکروب معده یا دلایل دیگه من رفتم دکتر مترونیدازول واسم نوشت کلا تموم شد بو دهنم ولی وقتی قطعش کردم دوباره برگشت ولی الان ب شدت اون موقعا نیس بعضی موقعا اینجوری میشم بعد دفعه دوم رفتم پیش همون دکتر گفتم ب محض قطع دوباره برگشت گف احتمالا میکروب معده داری حالا ازمایش بدم ببینم از چیه 

مننرونیدازل هر ۸ ساعت ؟

اره چرک خشک کنه واسه من ک خیلی اثر داشت بامعده خالیم دیگه دهنم بو نمیداد الانم ۷۰درصد خوب شدم مث قبل نیس دیگه ولی دکتر گف اگه ۱۰۰درصد خوب نشدی از معدته میکروبی شده