2821
2789
عنوان

درد و دل کردن

48 بازدید | 4 پست

سلام دلم گرفته دوست دارم با یکی درد و دل کنم ولی کسی رو ندارم. برای همه بی ارزشم هم شوهرم و هم خانوادم. امشب پسرم به شوهرم گفت برف بیاد منو میبری برف بازی شوهرم گفت آره من و تو و آبجی میریم گفتم پس من چی یه پوزخند زد گفت تو بمون برامون غذا درست کن خیلی دلم شکست. حالم خیلی بده

بابام همیشه به من و خواهرم میگفت اگه کسی رو که من براتون انتخاب میکنم باهاش ازدواج کنین تا ابد پشتتون هستم. من پسری رو دوست داشتم خانوادم راضی نبودن باهاش ازدواج کنم‌ خودشون شوهرمو انتخاب کردن منم قبول کردم ولی اصلا پشتم نیستن اوایل ازدواج شوهرم بیکار بود منو کتک میزد به بابام گفتم گفت اشکال نداره بیکاره اعصابش خورده پشتم درنیومد منم دیگه از مشکلاتم بهش نمیگم

چقد اعتماد به نفستون پایینه...شما از کجا میدونین برا هیچ کسی ارزش ندارین؟ چیزی دیدین یا شنیدین؟؟

زیاد سخت نگیرین شاید همسرتون منظوری نداشته شوخی کرده...زیاد به دل نگیرین...زندگی خیلی پوچ تر از این حرفاست....

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله اعتماد به نفس خیلی پایینی دارم

خب بهتره اول از خودتون شروع کنین و یه تغییری تو زندگیتون بدین...اتفاقا معلومه همه دوستون دارن...شمایین که بد متوجه میشین....زیاد به چیزای الکی و جزیی گیر ندین..با همسرتونم زیاد کل کل نکنین...ولی حسم بهم میگه میکنین....

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
2823
2791
2779
2792