2777
2789
عنوان

دو مذهب

119 بازدید | 13 پست

توروخدا دعوای مذهبی راه نندازین من یکی عاشقم شده مذهبش باهام فرق میکنه

بعد هرچی میخواد بیاد خواستگاریم پدرو برادراش نمیذارن

مادرش میگه میخوام برات زن بگیرم میگه بگیریم مال خودت باشه نمیخوامش

تا به پدرش گفته میرم پیش مادرش و جلوی مادرش هم مذهبشون میشم دیگه اسم شماهارم نمیارم

من میلی به این اقا پسر ندارم اما

ایشون ی ادم فوق العاده مهربون

خون گرمه

مادر من به شدت مخالفه ن بخاطر مذهبش بخاطر خانوادش

به نظرتون چیکار کنم؟

میخوام ازم متنفر بشه بره پی زندگیش الان ی سالی میشه ک لج کرده با خانوادش 

اوناهم نمیان خواستگاریه من دلم براش میسوزه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

جواب منفی 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب منفی بده و قطع ارتباط حتی حداقلی

قطع ارتباط ک هستیم اصلا ارتباط نداشتیم ک بخوام قطعش کنم 

اولش که وقت عشقولانه بازیه میلی نداری بعدا متنفر میشی ک...

مخصوصا اینجوری که بوش میاد اگ ازدواج کنی کلی دردسر دارین با خانواده ها محل نده بذار بیخیال شه اونم خودشو بدبخت نکنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وقتی توآب پاکی رو بریزی رو دستش و بگی ک من نمیخوامت دیگه اون بنده خداهم میره دنبال زندگیش

اخه باهم در ارتباط نیستیم حتی شمارشم ندارم 

اولش که وقت عشقولانه بازیه میلی نداری بعدا متنفر میشی ک... مخصوصا اینجوری که بوش میاد اگ ازدواج کنی ...

من اصلا ایشونو نمیشناختم تا اینکه زن داداشش با گریه برام تعریف کرد میگفت تو عروسیم دیدتت تو ی نگاه عاشفت شده شبو روز اسم تو ورد زبونشه 

گفتم دروغ میگی زنگ زد به پسرع جلو من گفت کیو خیلی دوست داری اسم منو داد 

اونو نمیشه قطع کرد 

پس بیخیال ذیگه. بهش فک نکن. تو مسئولیتی نداری که اون علاقمند شده. مطمئن باش همچین چیزی تو زندگیت دردسر میشه. فکر خودت باش

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

پس بیخیال ذیگه. بهش فک نکن. تو مسئولیتی نداری که اون علاقمند شده. مطمئن باش همچین چیزی تو زندگیت درد ...

میدونم دردسر میشه اما دلم به حالش کبابه مادرو پدرش خیلی بی رحمن 

من اصلا ایشونو نمیشناختم تا اینکه زن داداشش با گریه برام تعریف کرد میگفت تو عروسیم دیدتت تو ی نگاه ع ...

جالب بَیه...

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
میدونم دردسر میشه اما دلم به حالش کبابه مادرو پدرش خیلی بی رحمن 

گاهی باید بی رحم باشی. بی رحم باش. چون زندگی هم خودت و هم اون بنده خدا بهم میریزه. دعا کن سرد بشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️