2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید

146 بازدید | 15 پست

سلام من اختلالات هرمونی دارم وموهای سرم خیلیییی میریزه ریشه موهام نازک شده وهرروزکلییییی ازش میریزه .تارموهام ب حدی نازک شده ک باچشم بزورمیشه دیدش سرمم شوره داره براشوره ازشامپوسریتااستفاده میکنم.واقعادیگه خسته شدم ازریزش موهرکارمیکنم قطع نمیشه هرروزبیشترمیشه😭😭😭😭

لطفااگ کسی راهکاری داره بهم بگه🙏🙏🙏

اول آزمایش بده که کمبود اینارو نداشته باشی هرکدومشون میتونن علت ریزش باشن... کمبود:

روی(زینک)

آهن

ویتامین های گروه ب

ویتامینD

ویتامینA

بعد آزمایش بده این مشکلات رو نداشته باشی:

تیروئید کم کار

تنبلی تخمدان وتخمدان پلی کیستیک

استرس

دیابت پنهان

اگر یکی از ایناهم داشتی یا چندتاش درمان کن وصبر کن تا نتیجشوببینی

اما اگر هیچکدوم این مشکلات رو نداشتی یا داشتی وبعد 4ماه درمان جواب نداد

درمورد ماینوکسیدیل تحقیق کن واستفاده کن

حدودا بعد یک تا 4ماه نتیجش معلوم میشه وتا زمانی که استفاده می‌کنی اثر داره یعنی اگه میخوای جواب بده مثل مسواک باید جزو برنامت تا آخر عمر کنی که به نظر من وقتی واقعا جواب بده ارزششو داره

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول آزمایش بده که کمبود اینارو نداشته باشی هرکدومشون میتونن علت ریزش باشن... کمبود: روی(زینک) ...

مرسیییی ازراهنماییتون.تخمدان پلی کیست رو دارم ولی بقیش رو نمیدونم

قبل حمام با سرنگ به کف سر سرکه بزن و روسری بپوش و بیست دقیقه بعد برو حمام، خارش و ریزش رو قطع میکنه

چ سرکه ایی استفاده کنم ؟؟؟ی مدت سرکه سیب ایتفاده کردم هیچ تاثیری نداشت

منم بخاطر تنبلی تخمدان موهام شدید میریزه 

خیلی بده من واقعاناراحتم آرزوم داستن موهای بلندولی نمیشه انقدمیریزه حتی جرعت نمیکنم هفته ایی ی بارشونه اش کنم😭😭😭

ببین پک ضد ریزش و قطره زینک خوراکی بگیر.. ینی دعاام میکنی.. از ی خانومه براخودم گرفتم.. من موهام ریخت  از استرس و مشکلاتم.. ینی ب دادم رسید..ازش کمک‌بگیر مشاوره.. من دکترم رفتم برام جواب نداد..هنوز بدتر شدم و بهتر ن.. راهکار خونگی هم  خیلییییی زمان میبره

مرسیییی ازراهنماییتون.تخمدان پلی کیست رو دارم ولی بقیش رو نمیدونم

خواهش می‌کنم عزیزم 

بدنتو کنترل کنی حله ان‌شاءالله 

فقط اصلاً هی دست نکن تو موهات بکش ببینی می‌ریزه یا نه

اصلاً این کارو انجام نده

توکل کن به‌خدا 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
خواهش می‌کنم عزیزم  بدنتو کنترل کنی حله ان‌شاءالله  فقط اصلاً هی دست نکن تو موهات بکش بب ...

چشششششم بازم ممنون ک جوابم رودادین دعاکنین مشکلات همه مردم حل بشه مشکلات منم حل بشه🙏🙏🙏

منم کف سرم داره مشخص میشه خیلی میریزه شیر میدم آیا بخاطر شیر دادنه یا کمبود چیزی دارم 

نمیدونم بخدا ولی خب قبلاشنیدم ک موقع شیردادن موهای خانم هامیریزه احتمالابخاطرهمونه