2821
2789
عنوان

‌دانشجوها

71 بازدید | 5 پست

بچه های دانشجو کسی هس دانشگاه علوم پزشکی تهران درس بخونه ؟ من شماره شو از ۱۱۸ گرفتم ولی هر چی زنگ زدم بر نداشتن با واحد گسترش شبکه ش کار دارم کلا دو تا شماره پیدا کردم دوتاشم برنداشت کسی 😕 اگه کسی شماره درستشو میدونه بهم بگه لطفا 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

81631

ستاد مرکزی دانشگاه اینه 

با کدوم بخش و دانشکده کار داری؟

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

81631 ستاد مرکزی دانشگاه اینه  با کدوم بخش و دانشکده کار داری؟

با واحد گسترش واسه رشته بهداشت طرحم و ثبت نام کردم دو ماهه میخوام بخاطر اون تماس بگیرم 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

۶۶۷۰۵۰۶۸ با این شماره تماس بگیر کمکت میکنن فکر کنم

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.