2777
2789
عنوان

معجزه😍😍😍

380 بازدید | 26 پست

سلام دوستان عزیزم،لطفا بیاین از معجزه هایی که براتون اتفاق افتاده بگین تا من و بقیه ی دوستای حاجت دارمون هم امیدوارتر بشیم😍لطفا اگر خواستین بگین حاجتتون چی بوده و بعد از چند مدت حاجت گرفتین و به چه کسی متوسل شدین که واسطه بشه بین شما و خدا😍💃💃💃💃💃💃

اینم بگم اگر خدا بخواد حاجتی که احتمالش یک میلیونم هست هم برآورده میشه 

او خدای ناممکن هاست در حالی که مابرای ممکن گریه میکنیم😍(این جمله رو خیلی دوست دارم)

خدایا حاجت غیرممکنمون رو برآورده کن آمین💃💃💃💃💃آخه فدات شم ما کی رو جز تو داریم

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من دخترم معجزه خدا بود 

صلوات حضرت فاطمه چله برداشتم روزی ۵۳۰مرتبه با وضو روب قبله و ده بار پشت سرهم نیمه شب دعای مشمول 

واقعا معجزه و لطف خدا بود 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

سریع میگم 

دختر خالم بچه دار نمیشد از خودش هم بود 

بعد هفت سال رفتن بچه آوردن وضع شوهرش هم عالی وزارت نفت ومومن باخدا 

شوهرش سه تا فیش حج خرید سه سال بعد نوبتشون شد 

سه نفره رفتن حج 

بعد از سه ماه ک از حج برگشتن  دختر خالم حامله شد  الان دوتا دختر خوشگل دارن

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
من دخترم معجزه خدا بود  صلوات حضرت فاطمه چله برداشتم روزی ۵۳۰مرتبه با وضو روب قبله و ده بار پش ...

خدارو هزاران مرتبه شکر

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
همونی ک کل رویاهامو باهاش می‌ساختم ازدواج کرد🥲

فقد دعا کنید اونی ک قرار بیاد خاستگاریم زود بیاد همه دوستام و دخترای فامیل ازدواج کردن فقد من موندم مجرد همه هم حرف در میارن با اینکه ۱۶ سالمه

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

بعد از ده سال بچه دار شدیم ... سه بار سقط داشتم ، بار اخر رفتیم مشهد دکتر ... اما چون وقت برای زیارت نداشتیم موقع برگشت همسرم خیلی دلش شکست ، هر دو گریه کردیم که کاش خود امام رضا درد مارو دوا میکرد ... بعد از سه ماه باردار شدم و بارداری چهارمم رو به سلامتی تموم کردم ... پسرم هشت سالشه ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
ابجیم بچه دارنمیشد ۱۳ صفرشیشه شیرگرفتیم بااینکه امیدی نداشتیم سه روزه معجزه شدع حاملس بدون هیچ دوا ...

همین امسال ۱۳ صفر؟ 

من برای ازدواجم خریرم هنوز خبری نیست 

دعا کنید منم به خواستم برسم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
ای خداااااااا حاجت منم بده چی ازت کم میشه مگه اگ میترسی بی جنبه بازی دربیاریم جنبشم بده بهمون

خدا مارو نمی‌بینه 😏😔

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
2790
2778
2791
2779
2792