2777
2789

فاسوخ چیه؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این کارا چیه بابا

سوره بقره رو ۴۰ یا ۴۵ روز بذار تو خونه پخش بشه 

یا نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخون 

حرز اصل امام جواد هم خیلی خوبه

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

حرزخریدیم انگاربی اثره نمازم میترسم بخونم ولی بایدبخونم

واقعیتش اصلش واقعا تاثیر گذاره 

خدا می‌دونه از اون موقع که برای ما نوشتن من وسواس فکریم خوب شد حالا فعلا نمازشم نخوندم و به دستم نبستم

نماز باطل السحر هم من همینجا باهاش آشنا شدم خیلی ازش تعریف شنیدم 

طولانیه ولی ارزششو داره

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

طلسم نیست که نوشته یه تکه بندازین بالباس شخص مسحوربسوزه من قیمتشوتواینترنت دیدم گفتم

نه منظورم اینه طلسمی که با 50 تومن باطل شه همون بهتر که باطل نشه......همونجور بمونه

خودت باش...مگه خودت چشه؟

حرزخریدیم انگاربی اثره نمازم میترسم بخونم ولی بایدبخونم

حرز اصل نبوده بهت تقلبی دادن از آدم پاک و با خدایی باید بگیری. در ضمن نمازشو خودشون از قبل میخونن و آدابشو انجام میدن. نمازش که به گردن شما نیس. خیلی سخت و طولانیه نمازش

واقعیتش اصلش واقعا تاثیر گذاره  خدا می‌دونه از اون موقع که برای ما نوشتن من وسواس فکریم خوب شد ...

شما از کجا حرز اصل تهیه کردید؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

والا من که بهمن ماه پارسال گرفتم مادر شوهر عجوزه ای که ۲۰ سال فقط به فکر طلاق دادن من بود الان چنان مهربون شده که حد نداره به قران تا پای طلاق هم رفتیم بارها ولی این جونور دست بردار نبود بعد از گرفتن حرز خیلی اخلاقش عوض شده