2777
2789
مگه من شما را چکار کردم یاسمن خانم

کاری نکردی 

من میام تاپیک شما حرص میخورم 

از اون جهت میگم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من خیلیم جوان نیستم توی تاپیک های قبلی ام گفته‌م  گفتم که علائم پیری دارم ولی بحث من یچیز د ...

عزیزم مردم در هر حال آتیش بیار معرکه هستن‌ شما توجه نکن اونا میخان شما رو آتیشی کنن که چرا پسرت تو ۳۷ سالگی شما رو مادرشوهر کرده بینتون خراب بشه..اصلا توجه نکن.

قطعا خیلی از حرفاتم از سر دلسوزیه اما خب این زمونه واقعا نمیشه به خاطر دلسوزی صد در صد دخالت تو زندگی کسی کرد چون دیگه کسی اعصاب نداره تحمل نمیکنه.

اگه ارامش پسرتون مهمه براتون باید کاملا نسبت بهشون بی تفاوت باشی.بیخیالشون بشی بزار هرکاری دلشون میخاد بکنن.

اینجوری حرمت مادری شما هم حفظ میشه.

الان که عقدن اینجوریه تا بعد عروسی قطعا دیگه هیچ حرمتی باقی نمیمونه و این خیلی بده.

ما همه متاهلیم مادریم چیزی که درسته بهتون یادآوری میکنیم تا شاید به دردتون بخوره..دلخور نشید لطفا

همه میگن دیگه از من گذشته پسرم به من توجه نداره به زنش توجه میکنه منم مادرم دوست دارم پسرم یکم به ما ...

پس یکمی حس حسادت هم داری..اشکال نداره

اگر پسرت با زیبایی همسرش ارضا میشه و دوسش داره واقعا بزار خوش باشه..ولی شمام خودتو گنار نکش

باهاشون بگو بخند کن  سر حال باش

بهتر ازینه ک‌بیفتی دنبال پسرت ک  دست از سر دخترا مردم برداره  یا خدایی نکرده رابطه نامشروع نداشته باشه

همینکه همه چیز حلاله خودش خیلی خوبه

یکمی مدارا کن..شمام خودتو برای شوهرت اراسته کن..حتما اون به شما توجه داره

پس یکمی حس حسادت هم داری..اشکال نداره اگر پسرت با زیبایی همسرش ارضا میشه و دوسش داره واقعا بزار خوش ...

اونم عروسش را دوسداره همه توجه ها سمت عروسیه. منم دوسش دارم دختر خوبیه ولی منم ضعیف شدم یکمقدار نیاز به توجه دارم

اونم عروسش را دوسداره همه توجه ها سمت عروسیه. منم دوسش دارم دختر خوبیه ولی منم ضعیف شدم یکمقدار نیاز ...

حالا اولشه برا همین خیلی توجه داره بهش

منم اوایل همش شوهرم دورم بود

الان باید به زور نگهش داری تو خونه

آدما تغییر میکنن..الان نازه وارده به جمع شما حتما همه توجها رو اون هستش..

من تجربه خودمو میگم  برا منم همینجور بود

ولی بعد ها همع چیز متعادل میشه