2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من بهش فحش یا بی احترامی کردم ؟

نه تو داری با خودت مقایسش میکنی

مطمئن باش تا سالیان سال همه چی زندگی اونارو با زندگی خودت مقایسه خاهی کرد

یا این رفتارت رو بزار کنار  یا هر چ زودتر نامزدی رو بزن به هم

اون دخترم بدبخت نکن

بعد برو یه ۱۲ ساله نامزد کن برا پسرت

مگه من بهش فحش یا بی احترامی کردم ؟

بله بی احترامیه ک گفتی ۵۰ سالشه و پیره 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
اه باز اومدم تاپیک شما 😑😑

دقت کردید خیلی تاکید به چیزی داشتن نشونه عدم اون چیزه؟؟

این خانم با توجه به تاپیک هاش حس پیری داره که عروس دار شده حالا اینجوری میگه که خودشو آروم کنه که من جوون هستم.

مادر گرامی شما هرررچقدرم جوان باشی الان مادر یه پسر ۲۱ ساله و مادرشوهر عروست هستی باید سنجیده رفتار کنی سنجیده حرف بزنی تا باعث بهم خوردن آرامش زندگی جگرگوشه ات نشی.

اصصصصلا مهم نیست چند سالته..خانومی و رفتار و گفتار و انسانیت مهمه.

دو روز دیگه دخترتون رو هم از رفتار شما قضاوت میکنن پس مراقب رفتارت باش

پسرم دوستش داره

پس نمیتونی جلوی پسرت وایسی چون حتما ازت دلگیر میشه

سعی کن مقایسه نکنی

بنظرم دختر هر چی سنش نزدیکتر به همسر باشه بهتره

درک و عقلشون نزدیک هم و بهتره

من ۱۱ سال با شوهرم اختلاف دارم

انگار تو دو تا دنیای متفاوتیم

دقت کردید خیلی تاکید به چیزی داشتن نشونه عدم اون چیزه؟؟ این خانم با توجه به تاپیک هاش حس پیری داره ...

نه من خیلیم جوان نیستم توی تاپیک های قبلی ام گفته‌م 

گفتم که علائم پیری دارم ولی بحث من یچیز دیگه بود بعضی جاها بمن میگفتن جوان حس کردم عروسم ناراحت میشه همین . من چیزی میگم بخاطر خودش است

بنظرم بفرستشون مشاوره قبل ازدواج خودتونم چندین جلسه برید شرکت کنید حستون رو بگید  و راهنمایی ب ...

من کاری ندارم به آنها.  ظهر به من ناحرمتی کردن ولی چون سرعت تایپم‌ پایینه و چشمام ضعیفه خوب نتونستم پاسخ گو باشم 

نه من خیلیم جوان نیستم توی تاپیک های قبلی ام گفته‌م  گفتم که علائم پیری دارم ولی بحث من یچیز د ...

چرا باید ناراحت بشه؟؟ اونم حتما دوست داره مادرش شوهر جوون وپایه رو..

اگر قرار به ناراحتی بود از اول قبول نمیکرد

به هر حال انشاءالله خوشبخت باشن..و شمام سایه بالاسرشون باشید و کمکشون کنید

بعدم شما به خودت افتخار کن..با صورت زیبا و سن کم عروس دار شدی فردا همه میگن اِ  مثلا دخترته..ک ...

همه میگن دیگه از من گذشته پسرم به من توجه نداره به زنش توجه میکنه منم مادرم دوست دارم پسرم یکم به مادرش نگاه کنه