2777
2789

نمیدونم چی هست اصلا ! 

ولی من کیست هموراژیک داشتم ۸ سانت 

ترکید الان یک ماهی میشه ولی هنوزم بیشتر وقتا مخصوصا شبا پهلو هام تیر می‌کشه امروز هم انگار یه چیز سفت زیر شکمم بود نمی‌تونستم تند راه برم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

نمیدونم چی هست اصلا !  ولی من کیست هموراژیک داشتم ۸ سانت  ترکید الان یک ماهی میشه ولی هن ...

فکر کنم اسم دیگش همینه

دکتر نرفتی؟

من بخاطر کلیه هام رفتم سونو 

اما دکتر رحمم چک کرد گفت کیست شکلاتی داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اسم دیگش همینه دکتر نرفتی؟ من بخاطر کلیه هام رفتم سونو  اما دکتر رحمم چک کرد گفت کیس ...

چرا بابا نقد دکتر رفتم بستری شدم یک روز 

قرص بهم داده همین 

یه پرستار بهم گفت احتمال بارداریت صفره ..😢

ولی پیش دکتر رفتم گفت اهمیت نده فعلا اصلا اقدام به بارداری نکن 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

چرا بابا نقد دکتر رفتم بستری شدم یک روز  قرص بهم داده همین  یه پرستار بهم گفت احتمال بار ...

اخه میگن اصولا تو یکی از تخمدان هاست

میشه با تخمدان  دیگه باردار شد

متاهلید؟

ارع

اخه میگن اصولا تو یکی از تخمدان هاست میشه با تخمدان  دیگه باردار شد

اره اینو منم شنیدم ..

ولی دیگه پیگیرش نشدم تا 3ماه بشه برم دکتر ببینم چی میگه

اره اینو منم شنیدم .. ولی دیگه پیگیرش نشدم تا 3ماه بشه برم دکتر ببینم چی میگه

من مجردم وخیلی میترسم نتونم باردار شم

چون به شدتم بچه دوست دارم

خیلی نگرانم

من مجردم وخیلی میترسم نتونم باردار شم چون به شدتم بچه دوست دارم خیلی نگرانم

نگران نباش چیزی نیست