2777
2789
عنوان

ذات

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپر استار هم باشه بلاخره دستش رو میشه فقط کافیه یکم به رفتاراش دقت کنی و خودتو گول نزنی و وقتی برای ...

بفرمایید شام هم نشون داد هر چقدر جلو دوربین از هم تعریف کنن یا بخوان نقش بازی کنن شب آخر موقعی که امتیازا رو واسه هم میخونن مشخص میشه کدومشون داشته نقش بازی میکرده

دوتا زمان هست که ادم ذات واقعی طرفش رو میفهمه یکی رفتار و گفتارش وقتی عصبانیه یکی وقتی منفعتی واسش ن ...

ذات رو نمیشه عوض کرد کسی که ذاتا آدم بدی باشه یا شیشه خرده دار باشه هیچ کاریش نمیشه کرد

بفرمایید شام هم نشون داد هر چقدر جلو دوربین از هم تعریف کنن یا بخوان نقش بازی کنن شب آخر موقعی که ام ...

آره 

و این اینکه معمولا افرادی که بیشتر از ادم تعریف میکنن ادم بیشتر باید ازشون بترسه

من خودم تو زندگی با این ادما مواجه شدم چنان قربون صدقه ام میرن که هرکی ندونه میگه خوشبحالت طرف چقدر دوست داره ولی خودم میدونم که همش تزویره و حالم بهم میخوره ولی چیزی نمیگم بی تفاوتی پیشه میکنم

ذات رو نمیشه عوض کرد کسی که ذاتا آدم بدی باشه یا شیشه خرده دار باشه هیچ کاریش نمیشه کرد

نه ما اصلا نمیتونیم کسی رو عوض کنیم مگر اینکه خودش بخواد

ذات بد هم که تکلیفش معلومه

به قول شاعر:

پند نیکو نگیرد آنکه بنیادش بد است

تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است

آره  و این اینکه معمولا افرادی که بیشتر از ادم تعریف میکنن ادم بیشتر باید ازشون بترسه من خودم ...

آره معمولا آدمای چاپلوس و چرب زبون دورو هم هستن البته همه آدما نیاز دارن که ازشون تعریف بشه ولی تعریفی که ظاهری نباشه یا مثلا طرف نخواد با تعریف الکی سو استفاده کنه

سوپر استار هم باشه بلاخره دستش رو میشه فقط کافیه یکم به رفتاراش دقت کنی و خودتو گول نزنی و وقتی برای ...

آدمای بی شیله پیله رفتاراشون و نوع حرف زدنشون چه فرقی با آدمای شیشه خرده دار داره؟

آره معمولا آدمای چاپلوس و چرب زبون دورو هم هستن البته همه آدما نیاز دارن که ازشون تعریف بشه ولی تعری ...

خوب تعریفی که از سر تحسین و احترام باشه به ادم حس خوب میده و باعث رشد ادم میشه و هر دو طرف حس خوب به هم دارن

فرق داره با تعریفی که طرف به خیال خودش فکر میکنه با تعریف میتونه خامت کنه و سو استفاده تا کارش رو راه بندازی 

آدمای بی شیله پیله رفتاراشون و نوع حرف زدنشون چه فرقی با آدمای شیشه خرده دار داره؟

اصولا من با ادمایی که صاف و صادقانه حرفشون رو میزنن ولو به نفع یا ضرر شون باشه 

راحت تر کنار میام تا کسایی که حرفاشون رو جوری میزنن که بر حسب اون زمان و موقعیت باشه یعنی یه جور منفعت طلبی 

مثلا کسی که میاد به خودم میگه فلانی این کارت اشتباه و ممکنه اون موقع ناراحت بشم رو ترجیح میدم به کسی که جلو روم تعریف کنه بعد بره پشت سرم همون حرف رو بزنه

این جا میشه بفهمی کی واقعا رو راسته یکی دورو

خوب تعریفی که از سر تحسین و احترام باشه به ادم حس خوب میده و باعث رشد ادم میشه و هر دو طرف حس خوب به ...

آدمای موذی غیر اینکه چیزی از خودشون نمیگن و فقط میخوان از زیر زبون بقیه حرف بکشن دیگه چه رفتارایی دارن؟البته تو دار بودن با موذی بودن فرق داره تو دار بودن وقتیه که لازم نمیدونی یه سری چیزا رو از خودت بگی که بقیه بهت حسادت نکنن یا دخالت نکنن که اتفاقا تو این دوره زمونه هم واقعا لازمه چون خیلی کم پیش میاد کسی از موفقیتای بقیه خوشحال بشه مخصوصا آشناها

آدمای موذی غیر اینکه چیزی از خودشون نمیگن و فقط میخوان از زیر زبون بقیه حرف بکشن دیگه چه رفتارایی دا ...

چیزی از خودشون نمیگن از بقیه حرف میکشن تو مسائل خصوصی بقیه کنجکاوی میکنن از این به اون حرف میبرن از اون به این کلا حریم و حد مرز ندارن وخیلی اخلاقای ناشایست دیگه

البته از هر کسی تو موقعیتش هر کاری بگی برمیاد ولی مهم اینه طرف آدمیه که ذاتش خوبه یا نه و هر کسی اخلاقای خوب و بد خودش رو داره نه میشه فقط اخلاقای خوبش رو ببینی که طرف فکر کنه فرشتس نه میشه فقط اخلاقای بدش رو ببینی که تو ذهنت ازش هیولا بسازی

اصولا من با ادمایی که صاف و صادقانه حرفشون رو میزنن ولو به نفع یا ضرر شون باشه   راحت تر ...

رابطه با آدم به ظاهر دوست یا کسی که یه سری جاها خوبه یه سری جاها بد به نفع آدم نیست طرف یا باید خوب باشه یا بد و این رو نشون بده کسی که میدونی دشمنته تکلیفت باهاش معلومه ولی کسی که به ظاهر دوسته نه اون از دشمن بدتره اینا بدترین ضربه ها رو میزنن