2777
2789
عنوان

کادو همینو گرفتم تو این بی پولی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۵ هزار تومن؟  فک کردم اصله ۳۰۰ حداقل هست,😅

من پارسال یه ادکلن خریدم برا عشقم یک و سیصد فقط ۴ ۵ ساعت بوش معلوم بود بعد باید کلی بو میکشیدی تا بفهمی ادکل زده یا نه تازه دوبار ادکلن هدیه دادم هر بارم جدایی آورد  😐😂

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

تاپیکت خیلی حس خوبی داد بهم پر انرژی مثبت انشالله ک خوشبخت بشید با سی و خورده ای سال سن تا حالا کادو نگرفتم 

آوای مجنون =کاربر مرد🙋‍♂️                                         اگر‌قرار باشه حالم رو توضیح بدم :                    ‏انگار یه تیر خورده باشه وسط سینه‌ام،درش میارم، می‌بینم خون‌ریزی بیشتر میشه‌.              دوباره مجبور میشم فرو ببرمش توی تنم،                                            نیاز به توضیح بیشتری نمیبینم.                   
من پارسال یه ادکلن خریدم برا عشقم یک و سیصد فقط ۴ ۵ ساعت بوش معلوم بود بعد باید کلی بو میکشیدی تا بف ...

نه این بوش موندگاره با این که مفت خریدم روس مغنم زدم از دانشگاه تا خونه  هنوز بو میداد

اها حس کردم سنت کم باشه ادکلنو همینجوری نده بش بزارش تو چیزی حتی تو کارتن خودشم کادوش کنی کافیه

ساعت رو تو جعبه خودش کادو بکنیم خوبه؟😂

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم
😂 منم اصل دارم همینی که میگیه 🫤 رل جدید نمیخوای؟  ولی من باهات میمونم اگه عطر بدی 😁🤣

دختر با دختر رل؟بیا بمون من حتی دوست هم ندارم یه رله اونم از وقتی بهش ادکلن دادم ۹ ماهه طلسم شدیم هر بار یه مشکل بزرگگگ پیش میاد نمیتونیم همو ببینیم با اینکه فاصله مون در حد ۲۰ دیقه اس😞

پول ندارم 🥲 دیگ کوفتش بشه

یه ساک کوچولو بگیر بزار تو اون کوچولو ها فوقش ۲۰ تومن باشن کیک هم نخر همون کافیه دیگه ☹