2777
2789
عنوان

مستأجری

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 37 پست
ببی ارزشی پول رو هم بگو 

من کاری به این قضیه ندارم تو هر دوره ای تورم بوده مهم اینه که آدم همیشه در حال پس انداز باشه.

عموم از ایناست که یسره پای ماهواره هستش اتفاقا حرف پول و تورم شده بود می‌گفت قبل انقلاب با زنعموم دوتایی دو سال کار کردند پول جمع کردند تونستند یه تلویزیون رنگی بخرن تازه با یه عالمه قناعت.

قشنگ  با اعداد و ارقام ثابت کرد که میزان تورم هیچ فرقی نکرده تو همه اقلام.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

یعنی چی،خوب مگه ایشون همسر اون آقا نیست؟وقتی تحت فشار مالی قرار بگیری همه خانواده تحت فشار قرارمیگیر ...

میدونم 

ولی خب تو زندگی هرکسی وظیفه ای داره

و معمولا تامین مسکن به عهده مرد خانواده هست

💍♥ i said yes 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحب خونه ما خیلی ادم حسابی بالای سرم نشسته  بقراک تا حالا خانمه در خونمو نزده بگه چرا بچه ات ...

خدا خیرشون بده، همسایه ی ما خونه اش رو اجاره میده البته الان دست دختر خودشه، قبلا مستاجر میاورد حیاط برای مستاجره خودش بالاست از اون بالا پتو و سفره رو از بالکن میتکوند تو حیاط. بیست و چهاری داد میزد آب بالا نمیاد آب رو ببندین. خانمه مستاجره تا برای یه کاری میومد تو حیاط صاحبخونه زودتر از اون میومد تو بالکن ببینه چیکار داره میکنه و... میومد از بالکن مستاجره رو صدا میکرد سین جیمش میکرد. الان دخترش رو آورده ما هم راحت شدیم دیگه صداش کمتر میاد تو خونه ی ما

واین نیز بگذرد....

میدونم  ولی خب تو زندگی هرکسی وظیفه ای داره و معمولا تامین مسکن به عهده مرد خانواده هست

شما متاهل هستید؟

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.
خدا خیرشون بده، همسایه ی ما خونه اش رو اجاره میده البته الان دست دختر خودشه، قبلا مستاجر میاورد حیاط ...

خخخ اسکل نکرده پمپ اب بذاره برا بالا 

اینجور ادما با پیرهن‌ تن خودشونم‌نمیسازن

خخخ اسکل نکرده پمپ اب بذاره برا بالا  اینجور ادما با پیرهن‌ تن خودشونم‌نمیسازن

اون موقع پمپش جواب نمیداد انگار ، الان تانکر گذاشته یا پمپ عوض کرده اون مشکلم شکر خدا حل شده

واین نیز بگذرد....