طبقا اول خونمون ۲ماهه خالیه۱۰۰مترزیربنا تازه ساخت ۲خوابه امتیازات وراه همه جدا ۵۰رهن ۱۵۰۰اجاره گفتیم مونده رو دستمون چنان گرفتاری افتاده توکارمون که نگو با این قیمت اجاره نمیره
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من حدود ده سال مستأجر بودم خونه هایی زندگی کردم که همه میگفتند این چیه فقط برای اینکه پول اجاره ندم. فقط پول پیشم رو زیاد میکردم اگرم قبول نمیکردند میگشتم دنبال خونه رهن کامل ولو اینکه زیرزمین باشه یا حتی ۴۰ متری باشه.
بعد ده سال اومدم خونه خودم. خونه ای که الان میشینم مال خودمه و درسته ۶۵ متریه اما کامله.
بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30
خانما یه چیزی میگم بهم نخندید. من حدود ده سال مستأجر بودم خونه هایی زندگی کردم که همه میگفتند این ...
خدا روشکر...مبارکتون باشه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30
بنظرمنم خونه رهن میکنی پیشرفت میکنی کرایه دادن باعث میشه تا اخر عمر مستاجر بمونی
دقیقا همینطوره اجاره پولیه که از جیب میره و برنمیگرده . من خونه رهن کردم و هر چی پول در میاوردم رو دادم برای طلا و مسکن مهرم. خداروشکر بعد ۱۰ سال تونستم خونه بخرم.
ماهم مستاجریم 1500 اجاره البته پول پیش نمیدونم اجازه هم کم گرفتن چون صاحبخونه دوست شوهرمه و صاحبخونه طبقه بالاست خیلی آدمهای خوبین....
اما بديش اینه که همش فکرت درگیر سربرجه که کرایه عقب نیفته و هیچی واست نمیمونه 😔
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی