2777
2789

اولش سختیش به اینه باید بشینی منتظر مشتری هرروز تا بیاد وقتیم اومد کلی باهاش گرم بگیر و اخرش هم هی بگو حتما معرفیم کنه دوستات و اشناهات هم بیار الکی بگو تخفیف اینا هم میدم اگ برام مشتری بیاری غیر از اونم ب خانوادت و دوستات بسپار کم کم ایشالا جا بیوفتی

اولش سختیش به اینه باید بشینی منتظر مشتری هرروز تا بیاد وقتیم اومد کلی باهاش گرم بگیر و اخرش هم هی ب ...

والا دوست زیادی ندارم فامیلامونم که اصلا پول به ارایشگر نمیدن از چه طریقی تبلیغ کنم بهتره؟برنامه دیوار؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا دوست زیادی ندارم فامیلامونم که اصلا پول به ارایشگر نمیدن از چه طریقی تبلیغ کنم بهتره؟برنامه دیو ...

کدوم شهری؟خودم میشم اولین مشتریت😁برنامه دیوار اگر تهرانی فقط ب درد میخوره چون محله بندی شدس ولی تبلیغات مجازی و چن تای اولی و تخفیف بدی یا بگی برای مدل فقط پول مواد میگیری هم خوبه جذب میشن

فدات  همدانم

حیف شد خیلی دورم ازت عزیزم ایشالا که موفق باشی ولی اگر روابط اجتماعیت خوبه و تو خونه مشکلی نداره از همسایه هات دعوت کن کم کم تو خونه کار کن تا یکم مشتری ثابت گیرت بیاد بعد بری سالن چون اینجور مشتری نداری اصلن اخر ماه برای اجار سالن کم میاری چقدر اجاره میخواد بگیره ازت؟

حیف شد خیلی دورم ازت عزیزم ایشالا که موفق باشی ولی اگر روابط اجتماعیت خوبه و تو خونه مشکلی نداره از ...

عزیزم بنظرت ۵۰۰ میلیون وام بگیرم برای ودیعه و در منطقه خوب شهرمون یه مغازه اجاره کنم و چند نفرو واسه خدمات زیبایی استخدام کنم بصورت درصدی جواب میده؟؟چون پول اینقد ندارم‌مجبورم وام بگیرم از درامد مغازه کم کم قسطاشو بدم

عزیزم بنظرت ۵۰۰ میلیون وام بگیرم برای ودیعه و در منطقه خوب شهرمون یه مغازه اجاره کنم و چند نفرو واسه ...

اینجور که بدتر شد پوله قسطت پول اجاره مغازت و حقوق نفراتت غیر اینم وسایل داخل مغازتو میخای چیکار کنی؟

اینجور که بدتر شد پوله قسطت پول اجاره مغازت و حقوق نفراتت غیر اینم وسایل داخل مغازتو میخای چیکار کنی ...

حقوق نفرات و متوجه نشدم خب هرچقد کار کنن چند درصدش میمونه واسه من دیگ به ازای اجاره صندلیشون

حقوق نفرات و متوجه نشدم خب هرچقد کار کنن چند درصدش میمونه واسه من دیگ به ازای اجاره صندلیشون

اره ولی اگر اونا هم مثل خودت تازه کار باشن اگر یه ماه عقب بیوفتی دیگه برگشتش سخته ادم هر چی زیر بار قرض و قسط نره بهتره راسی چجور میخای ۵۰۰ میلیون وام بگیری؟

الان بنظرم همه ارایشگرا باید پیج داشته باشن برای معرفی کاراشون عکس کاراشونو بزارن.خودتم تو بیو معرفی کن بگو مثلا خدمات میکاپ فلان شهر فلان منطقه

بعد ک عکسا نمونه کاراتو گذاشتی برو همشهریات فالو کن تو پست هم لوکشین شهرتو بزن

بعد یه مدت مدل رایگان بگیر که هم تمرین بشه هم به نمونه کارات اضافه کنی

بعد تبلیغ بده

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝