2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ شما عفونتتون خوب شد؟ دکتر متخصص عفونی رفتید؟ 

عفونت رحم؟اگه رحمو میگین خداروشکر خوبم سیستم ایمنی بدنم ضعیف بود  پنج سال درگیرش بودم خوب نمیشدم .دارو داد برای سیستم ایمنی و عفونت همزمان.خوبم خداروشکر

عفونت رحم؟اگه رحمو میگین خداروشکر خوبم سیستم ایمنی بدنم ضعیف بود  پنج سال درگیرش بودم خوب نمیشد ...

خداروشکر عزیزم،متخصص عفونی دارو دادن یا دکتر زنان؟ منم 6سال درگیر هرکاری میکنم خوب نمیشم

خداروشکر عزیزم،متخصص عفونی دارو دادن یا دکتر زنان؟ منم 6سال درگیر هرکاری میکنم خوب نمیشم

دکتر زنان.هر جا میرفتم برای سیستم دفاعیم دارو نمیدادن.اخری گفت سیستم دفاعی بدنت ضعیفه خوب نمیشی 

دکتر زنان.هر جا میرفتم برای سیستم دفاعیم دارو نمیدادن.اخری گفت سیستم دفاعی بدنت ضعیفه خوب نمیشی  ...

چه دارویی دادن واسه سیستم ایمنی؟ آخه منم قرص دادن واسه سیستم ایمنی تاثیر نداشت

عزیزم قرص مویتامین سی روزی یکی با این دوتا عکسی که فرستادم.برای عفونت هم مترونیدازول یه روز در میان یکی و کپسول داکسی سایکلین هر ۱۲ ساعت یکی. ویتامین به دوازده هفته ای یکی تو یه مقدار آب میریزی میخوری ول کپسول فربینیل هم شبی یکی

عزیزم قرص ویتامین سی سه بسته روزی یکی با این دوتا عکسی که فرستادم.برای عفونت هم مترونیدازول یه روز در میان یکی و کپسول داکسی سایکلین هر ۱۲ ساعت یکی. ویتامین به دوازده فکر کنم دوتا جعبه بود هفته ای یکی تو یه مقدار آب میریزی میخوری . کپسول فربینیل هم فکر کنم سه تا قوطی بودشبی یکی