2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس آرامش خودمون چی ؟ 

من ۳۰سال گذشت کردم خودم که آروم نبودم بماند بقیه هم فک کردن با خر طرفن

الان که نمیبخشم و سکوت نمیکنم و هرکی اذیت کنع در جا جوابشو میدم،خودخوری هامم کمتر شده آرامشم بیشتره 

جواب میدم و کات میکنم

دیگه رابطه رو ادامه نمیدم که آرامشم خراب شه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ۳۰سال گذشت کردم خودم که آروم نبودم بماند بقیه هم فک کردن با خر طرفن الان که نمیبخشم و سکوت نمیکن ...

ببین میدونی منظورم چیه دیدی بعضی وقتا بعد  اینکه آشتی می‌کنیم و دیگه هیچ بدی از طرف نمیبینیم بازم به یاد بدی های قبل میوفتیم دوست دارم اصلا یاد گذشته نیوفتم و فقط به حال فکر کنم ولی نمیشه 

من ۳۰سال گذشت کردم خودم که آروم نبودم بماند بقیه هم فک کردن با خر طرفن الان که نمیبخشم و سکوت نمیکن ...

ببین این قضیه باکینه ای بودن فرق داره.توهمونجایکی یه چی میگه تو درجاجواب میدی وتودلت نمیمونه اما یه موقعی است یه نفرمیفمی درحقت فلان بدی رو کرده مثلامادرشوهرت بعدچیزی ام بگی ازاوناس که سلیطه بازی درمیاره وزندگیتو نابودمیکنه مجبوری خفه خون بگیری بریزی تودلت..اینجاست که اگ کینه اش روتودلت نگه داری هرروزمیشه مایه عذاب ودِقِت امابراش دعاکنی و بگذری وبسپریش به خدا ارامشت ام بیشتره ..تجربه خودم 😇😇😇🥲🥲🥲🥲

ببین میدونی منظورم چیه دیدی بعضی وقتا بعد  اینکه آشتی می‌کنیم و دیگه هیچ بدی از طرف نمیبینیم با ...

وای دقیقا حال منو داری....بابعضیامجبوری ادامه بدی و به روت نیاری اما کاش واقعا بعضی حرفا ازدلمون پاک میشد.