2777
2789

چرا نمیذاشتن با سال بالاییا دوست باشیم؟ حالا ابتدایی باشه بگیم بچه کلاس اول تا شیشم خیلی فرقشه شیشمه خیلی چیزا ممکنه بدونه اولیه رو از راه بدر کنه ، ولی واقعا فازشونو برا راهنمایی درک نمیکردم😑😑😑 مثلا هشتم با نهم دوست بود گیر میدادن ، خب یعنی چی؟ الان چی از شما کم میشه؟ چه اتفاقی میوفته😑😑😑

🎀✨

😂😂این زمان ما نبود خداروشکر😎😅✌

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره ها تاحالا ابنو دیگه نشنیده بودم

برا ما همش گیر میدادن ، تازه سر صفم میگفتن😑😐 ، میگفتن دلیلی نداره پایه ای با پایه دیگه ای دوست باشه ، سلام علیک چرا اشکال نداره فقط در حد سلام علیک ولی نباید باهم دوست باشید😐😐😐😐😐😐

🎀✨
اینا هیچی من دبیرستانم بعد راهنماییا میان مدرسه رژ لب و ریمل و یه میکاپی دارن ما کی اینطوری بودیم ب ...

برا ما مو رنگ میکردن بعد من مامانم نمیذاشت سیبیل بردارم ، ریمل و رژم میزدن اونا😭😂😂

🎀✨
برا ما همش گیر میدادن ، تازه سر صفم میگفتن😑😐 ، میگفتن دلیلی نداره پایه ای با پایه دیگه ای دوست باش ...

بنظرم که مدیریتشون غلطه جای منع کردن اگه درک و فهمشو به بچه میدادن بهتر جواب میداد تا این چیزا که همه چی از این اجبارا میاد

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
بنظرم که مدیریتشون غلطه جای منع کردن اگه درک و فهمشو به بچه میدادن بهتر جواب میداد تا این چیزا که هم ...

من خودم از کلاس چهارم فهمیده بودم ، راهنمایی دیگه انگشت شمار بود کسی که ندونه ، این نسل همههه چیو میدونن ، تو خارج تو کتاباشون توضیح دادن اینجا لام تا کام هیچی نمیگن انگار جنایته ، اصلا تو مغزشون نمیگنجه یه سنی برای آگاه کردن و اطلاعات دادن بهشون لازمه ، لاقل نهم بهشون بگید بقیه پایه ها به جهنم😑😑

🎀✨
من خودم از کلاس چهارم فهمیده بودم ، راهنمایی دیگه انگشت شمار بود کسی که ندونه ، این نسل همههه چیو می ...

متاسفانه تو خیلی چیزا عقبیم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...